Mért lehet az mikor a párom ex feleségét felhívja, hogy megbeszéljék mikor, hogy jöjjenek hozzánk a gyerekek elvonul a telefonbeszélgetéskor?
Nem értem mért zavarom, ha én is hallom... vagy mért érzi zavarban magát...
És hát ez nincs is ez túl gyakran, eléggé messze vannak, így kb ez negyedévente egyszer kb.
Én nem foglalkozom a pontozással, így nem pontoztam le senkit.
Köszönöm a válaszokat.
Utána jön és elmeséli mit beszéltek meg.
Más beszélgetéseket előttem is lezavar, ex-szel azonban tudtommal csak ilyesmikor beszél, szóval ritkán.
De azt hiszem valóban az lehet, hogy neki is furi, hogy ex-szel beszél a mostani meg ott, és hát azt is tudja/gondolja, hogy nekem is még mindig furi (pedig már 7.éve, nem lehet megszokni).
Köszönöm a válaszokat.
Én minden beszélgetéskor elmegyek valahová külön, zavar, ha más is ott van, ha telefonálok - akkor is, ha pl. a gyereket jelentem az oviban betegre...
Lehet, hogy csak szokása
Én is elvonulok,kivonulok telefonálni,bárki hív,szerintem ez egyszerű szokás-minden hátsó szándék nélkül teszem.
Ha a párod meg utánna el is mondja,hogy mit beszéltek,akkor kár ezen rágódni.Esetles ajánd fel neki,hogy maradjon,majd Te kimész.Lehet azt fogja mondani,hogy maradj nyugodtan.
Nem lehet,hogy látja rajtad,hogy stresszelsz,ha ex hív,ezért megy ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!