Én is sokszor éreztem így, eléggé meglepőek, azok amiket itt olvasok.
2012. ápr. 20. 14:26
3/11 anonim válasza:
Fura egy oldal, de meg lehet szokni. Én még nem éreztem itt valami nagyon szerencsésnek magamat, inkább bosszantónak találtam bizonyos magatartásformákat.
2012. ápr. 20. 14:29
4/11 anonim válasza:
Igen, mindenképp. És kiakadok, hogy sokszor olvasom és látom, hogy nem a kérdező tehet a körülményeiről, inkább félelmetes néha, hogy van, akinek ilyen módon kell élnie.
2012. ápr. 20. 14:34
5/11 anonim válasza:
Nem. Sajnos én még itt is a rosszabb szinthez tartozok.
2012. ápr. 20. 15:27
6/11 anonim válasza:
Határozottan.
2012. ápr. 20. 15:31
7/11 anonim válasza:
Néha ezt érzem, néha az ellenkezőjét.
Például amikor mindenhol azt látom, hogy itt mindenkinek stabil párkapcsolata van a 20-as évei elején, nem mondom, szoktam irigykedni és rosszul érezni magam, hogy nekem 27 évesen nincs párom.
Viszont amikor szomorú történeteket olvasok pénzhiányról, halálról, akkor mindig rájövök, hogy van ennél sokkal-sokkal rosszabb, és ehhez képest nem olyan rossz a helyzetem.
27/N
2012. ápr. 20. 17:50
8/11 anonim válasza:
Igen, amikor szemétkedő pasikról olvasok mindig ezt érzem, mert az enyém nagyon jól viselkedik velem és jól megvagyunk.
DE amikor azt olvasom, hogy valaki 3-500 ezreket keres, akkor kicsit rossz, hogy nem jó szakmát választottam...tudom, hogy ők élik az én álmaim. De aztán arra gondolok, hogy nekem is meg fog valósulni, csak türelem. :)
23N
2012. ápr. 20. 19:52
9/11 anonim válasza:
Igen,mázlistának érzem magam,hogy megtaláltam ezt az oldalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!