Valaki vágyna olyan apukára mint az enyém?
"Majd ha már nem lesz apád, akkor hidd el, visszasírod ezeket a dolgokat!"
Kíméletlen, cinikus megjegyzés volt teljesen indokolatlanul.
Kérdező, az érzelgős apa kicsit gáz...
Az apád adott, az anyád is az. Nem választhatsz.
Mondd, kicsi lány, te valójában dícsekedni akarsz apukáddal, vagy panaszkodni rá? El kéne dönteni...
egy okosan kiválasztott pillanatban mond meg neki, hogy te ezt már nem érzed helyénvalónak, mert nem vagy már kisbaba. biztos nincs fiú tesód, az már elvégezte volna helyetted a munkát...
de okos légy, néha egy felnőtt csajszi életében is jól jöhet az apai vigasztalás, elismerés...
az nem lehet, hogy egyébként sem jött le neki, hogy kamasz lánya van? lehet, h másról is el kéne beszélgetnetek? kéne egy jó kis apa-lánya nap...
13 évesen normális hogy így érzel, ilyenkor minden "ciki".
Nekem apum meg vicces volt. Vagyis én soha sem tartottam annak ha poénkodott... Pl volt a barátnőm átjött és apum mondott valami poént, és a lány szakadt a röhögéstől, én meg rászóltam hogy "Apu nemár...." vagy figyelembe sem vettem a poénjait. És egyszer meséltem ennek a lánynak hogy milyen fárasztó meg idegesítő hogy ilyen, ő meg azt mondta hogy örülne ha az ő apja ilyen lenne, mert az övé meg idegbeteg mindig: mindenért leordítja a fejét stb.
Hát, már én is sajnálom hogy nem díjaztam őt, mert lassan 5 éve meghalt...
22/L
Kérdező, az érzelgős apa kicsit gáz...
Szerintem meg te vagy gáz. Ha ennyi esze van egy 13 éves lánynak, azt nem tudom sajnálni. Jaj szegény, szereti az apukája. Aki meg azt írta, hogy irigy vagyok az apjára, az gondolkozzon már egy kicsit. Leírtam, hogy még úgy is szerettem őt, nem érdekel, hogy kinek milyen az apja. De egy normális gyerek nem mondd ilyet. Akkor is az a véleményem, amit írtam. Nem érdekel, hogy cinikus e vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!