Hogyan kell elérni egy pasinál hogy harcoljon, vagy nyomuljon érted? Mit kell tennie a nőnek?
olyan pasit kell választani, aki jobban odavan érted, mint te őérte. így gyerekjáték lesz.
az én barátom kérés és hisztizés nélkül elvisz wellnesselni, kirándulni, kajálni. úgy, hogy egyáltalán nem várom el tőle, mi több néha kicsit kellemetlen is, h így elhalmoz, én meg csóró vagyok. persze érzelmekben és törődésben visszaadom ezt neki, de én nem tudnék kifizetni egy 50ezres hétvégét...
minden a választáson múlik. akinek nem jössz be annyira, h teperjen, azzal csinálhatsz akármit, magasról tesz rád. a lényeg, h olyan pasival ismerkedj, akinek te tetszel, és nem ő neked. mmint külsőleg. a belső az nagyon fontos.
olyan pasit kell választani, aki jobban odavan érted, mint te őérte. így gyerekjáték lesz.
és ennek így mi értelme van úgy még is?
akkor egyél nagy lány ha ezt egy olyan pasival teszed meg akiért te is oda vagy,na akkor vagy beevaó csajszi
egyfolytában éreztetni vele, hogy simán dobod,ha úgy tartja kedved.
soha ne bízzon benned, vedd el az összes önbizalmát, akkor azt érzik nélküled élni sem tudnak, meg nem kellenének senkinek.
nos akkor tepernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!