Mi számit már alkoholizmusnak?
A barátom 7napbol olyan 4x iszik. Nem mindig berugasig, de ha kimegy inni akkor min.4-5 sor elfogy. Amikor velem van akkor nem igazán, de néha akkor is elofordul,hogy vesz magának 2-3at.
Engem ez egyre jobban zavar. Ha nincs meloban és velem sincs akkor egyeduli programja, hogy kimenjen a haverokkkal inni(olyankor be is rug). Abszolut nem agressziv ilyenkor, de mégis nagyon zavar :(
Az utolsó szerintem nem boldog :( Én nem bírnám, ha a férjem részegen jönne haza, nem tudnék így élni.
A kérdezőnek üzenem, szerintem egyénfüggő, így hirtelen azt mondanám, sörtől talán nem alakul ki olyan függőség, de itt inkább a megszokáson van a hangsúly, sajna rossz úton halad a párod :(
"Ha ez alkoholizmus akkor a ferjemre nem tudom mit lehet mondani minden nap majdnem tok reszegen jon haza nem cirkuszol csendes eszik es lefekszik messze all az alkoholizmustol"
sikeres ember lehet a kommentíró is,meg a férje is.
akkor én is az vagyok mert minden nap 8órázok a munkahelyemen és ha hazamegyek meg a barátom is ha hazaér kiülünk az erkélyre és 1-2 sört megiszunk meg egy héten egyszer a haverokkal összeülünk és akkor is iszunk de mindig tudjuk hogy hol a határ.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!