Szerintetek miért történt meg ez a házasság?
3 fős "család" vagyunk. Édesapám és egy nevelőanyukám van. Szerény körülmények, kevés pénz. Apu és a nevelőanyám 26 éve,(azaz 40 évesen) ismerkedtek meg. Nem vagyunk jó viszonyba. Úgy érzem anyám ellenem fordította aput. Apu az utóbbi években nagyon lerobbant egészségileg, legyengült, papucs lett belőle. (Bocsánat, de ez a legjobb szó rá). Pedig régen ő hordta a nadrágot. Úgy érzem, nevelőanyám kihasználta ez a helyzetet, "átvette az irányítást", az van amit ő mond. Ordít velem is és apuval is néha. Sztem apu azért van vele, mert van aki gondját viseli és főz neki. Anya tíz éve terrorizál engem lelkileg. (Régen apu is terrorba tartott, de már annyira nincs jól hogy inkább békénhagy). Soha nem engedtek el a barátaimmal, életem első szerelmét is eltiltották tőlem, mindig balhéztak mikor kapcsolatom volt, hogy miért megyek el itthonról, mikor jövök haza, miért alszom nála..... Múlt héten is anya beszólt, mikor fél 9-re értem haza, hogy hol voltam idáig. (Azt hozzáteszem, hogy rendes nő vagyok, van állandó munkahelyem, mellette tanulok, hazaadok pénzt, nem érzem úgy hogy bármivel is belém lehetne kötni, én fizetek 3 számlát és mindent magamnak veszek meg). Heti kétszer mozdulok ki otthonról, de akkor is hazamegyek legkésőbb hajnalba. Nem tudom mit csináljak még, hogy ne kössenek belém. Szenvedek, veszekedünk, sírok... Tudom, hogy anya utál. Nem kötelessége szeretni, hiszen nem a vér szerinti gyereke vagyok. És most jön a lényeg, amiért a kérdést kiírtam. 3 éve apu és anya összeházasodtak (64 és 62 évesen). Egyértelmű, hogy nem szerelmi házasság. Miért tették? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy anya a lakás meg az ingatlan miatt. Hogy ne örökölhessek semmit, minden az ő nevére kerüljön. Kinézem belőle hogy sunyi módon először ellenem fordította aput, majd jól "befészkelte magát" a családba, és le akarja aratni a babérokat. A házasság előtt pár héttel volt apuval egy balhénk. És kibújt a szög a zsákból, elszólta magát, hogy anyát azért veszi el, hogy én nehogy kirakjam őt (anyát)a házból. (Egyébként ez szánalmas. Ezt nézik ki belőlem? Nem is tudnám kirakni. Ha kiraknám, is lenne hova mennie, mert van egy saját lakása. Ha akarnék se tudnék kiszúrni vele. Telebeszélték apu fejét. Hülyeségeket beszél.) És Milyen gáz volt az esküvőn, hogy a család többi tagja elérzékenyült. Azt hitték szeretet miatt történt a frigy. De egyedül csak én tudom, hogy mi az igazi oka. Érdek....
Mit gondoltok arról, ha 60 fölött házasodik az ember?
Mi a véleményetek a történetről?
27/N (Bocsi, hogy hosszú lett, köszi hogy elolvastátok).
Mi tortent az edesanyuddal? ha szabad kerdeznem.
Tudom az albi draga, de en elkoltoznek, nem tennem magam ki az adott szitunak. talan ha egy kis garzont berelnel? Vagy esetleg vennel? Kulfold??? gondolkoztal e kulfoldon???? Egeszsegugyben kulfoldon is el lehet helyezkedni, tobbert amennyit odahaza adnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!