Ti kiakadnátok? Van egy haverom, neki egy szép kocsija, amit ki akarok próbálni. Ezt meséltem a páromnak aki kiakadt rajta.
gondolom a tulaj azért ott ülne a jobb1en, meg egyébként sem száguldozásról lenne szó, lévén h nem ismeri a kocsit, tehát csak egy pár kört menne vele, h érezze, milyen vezetni.
a barátod betegesen féltékeny, én amondó vagyok.
ha valaki ilyenen kiakad, az nem normális.
ma 12:34 Ha komolyan az a célod, amit itt leírsz, akkor szabadulj meg azoktól a gondolatoktól, amiket ma 12:12-ben és ma 12:13-ban kifejtettél. Igencsak leépíted a párod, ha így vélekedsz róla, még akkor is, ha sosem mondanád ki ezeket a gondolatokat.
Ha egy klassz embert szeretnél magad mellett, akire fel tudsz nézni, akkor próbálj így hozzáállni:
"Nekem fontos, hogy legyen autónk. Hogyan tudnánk közösen megoldani, hogy vehessünk egyet. Találjunk ki valami megoldást, amiből megkereshetjük a megvételére és a fenntartására a pénzt"
Azzal, ha egy másik pasi autóját akarod kipróbálni, és ennek hangsúlyt is adsz, azzal demonstrálod, hogy valamit a párod nem tudott megadni neked, úgyhogy mástól akarod megkapni. Lehet, hogy nem irigy. Egyáltalán nem zavarná, hogy a másik srácnak van autója, neki meg nincs. Így viszont, hogy összekerült veled, és így az autókérdés előtérbe került. Rajtad áll, hogy ez egy plusz motiváció neki, ami építi, vagy egy lesajnálás, ami rombolja a személyiségét.
(ne legyen félreértés: #2 voiltam, nem azonos a másik, pillanatnyilag egyforma %-szinten álló válaszolóval).
Kocsival lehet és szokás is csajozni pláne ebben a korban így a féltékenység indokolt ha hajlamos rá a barátod... Arról nem is beszélve hogy státusz szimbólum és ahogy már írták olyan dolgot szeretnél mástól amit a párod nem tud megadni (ez önmagában is kényelmetlen mert kicsi dolgokban rejlik az igazság ezt minden ember érzi valamilyen szinten) magyarul nem arra törekszel hogy közösen elérjétek a céljaitokat hanem ha megadja más akkor szívesen elfogadod azt ezzel kilépve a közösből ami durván a kapcsolatotok... Ne érts félre direkt túloztam el mert körülbelül így túloznak az emberi érzelmek is ezért fontos egy visszaigazolás amiben annyit kell csak kinyilvánítanod hogy szereted a párod akkor is hogyha nincs szép autója :)
Egyébként én egyáltalán nem vagyok híve a féltékenységnek mert az egy birtoklást sejtet a háttérben és abban a kapcsolatban ahol birtokolják egymást a párok (a helyett hogy szabadon hagyva a másikat a bizalomra hagyatkoznának) egy idő után valamelyikük ki akar majd törni a "szabadba"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!