Mikor engednéd el lányod első koncertjére egyedül/barátokkal?
15 éves vagyok, és rock szerető. Április 27-én lenne Tankcsapda koncert amire szeretnék menni, nos, ezt megemlítettem anyukámnak el is engedne ha lenne kivel. Nem ezzel van probléma, csak érdekesség képen egy rock koncertre hány évesen engednéd el, és milyen feltételekkel? Esetleg meddig?
Válaszokat köszönöm, mennek a zöld kezek :)
Ebből a szempontból (is) fekete bárány vagyok :))
Rajtam kívül nem szereti senki családba. Sajnos...
Nem ellenzik de nem is nézik jó szemmel.
Vagy Tcs vagy Ossian vagy valami...Jó lenne, de nincs senki aki jönne, oszttársaim vagy elfoglaltak vagy túl sok a beugró(3.000 Ft). Olyan rockeres ismerős arc nincs max ország másik végén akivel neten beszélek. :(
De már beletörődtem nem jön velem senki, én egyedül egy városon át nem fogok gyalogolni, már csak a rigók miatt sem :D

Rockkoncertre elengedtek már 15 évesen(mint 3 évvel később megtudtam azért volt, aki messziről felügyelt). Sokkal jobb egy koncert, mint a disco. Pogózni is szoktam, estem már el, ilyenkor mindig kb. öten nyúlnak oda segíteni.
Arra vigyázz, hogy még véletlenül se csússzon le 1-2 italnál több, sötétbe ne menj egyedül haza, inkább menjenek érted. A szépen mosolygó fiúkkal legyél óvatos, ne menj a bokorba.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!