Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Erre rá fog...

Mit csináljak? Erre rá fog menni a kapcsolatunk?!

Figyelt kérdés

Párom baráti társaságába van egy szingli csaj. Amikor megismertem őket, már tudtam, hogy a csajnak nem közömbös párom. (Ahogy ránézett, a gesztusaiból, megnyilvánulásaiból tudtam, hogy bejön neki.) Erre rákérdeztem páromnál, lerázott annyival hogy csak barát és beképzelem. Aztán a csaj az orrom alá dörgölte, hogy megajándékozták egymást párommal karácsonykor. (Apróság volt, csakhogy párom elfelejtette közölni. Csajnak természetesen úgy tettem, mintha tudtam volna az egészről) És otthon kivertem a balhét.

Hogy mégis mi ez az egész? Úgy éreztem én vagyok az, akit hülyének néznek. Párom azt mondta ez csak egy apró figyelmesség és kénytelen volt visszaajándékozni, mivel a csaj is vett neki. Persze nem hagytam annyiban a dolgot követeltem, hogy legyen őszinte. Mondja meg hogy bejön-e a csajnak mert látom és elegem van a kamuzásból. Beismerte, hogy valóban bejön a csajnak. Bár még nem mondta meg neki konkrétan, de ő is látja/ érzi. Azt mondta azért nem akarta elmondani, mert nem akarta hogy féltékenykedjek és ne tudjunk egy társaságba járni. Ő csak barátként tekint a csajra, sose érdekelte mint nő és nem is fogja.

De én mégsem tudok úrrá lenni a féltékenységemen. A nő direkt az én jelenlétembe flörtöl a párommal. Félreérthető megjegyzéseket tesz, majd szánalmasan nevet minden apró kis poénján. Mindig párom közelébe van, levakarhatatlan. Ha már meglátom hogy telefonon hívja, chaten beszélnek feláll a hátamon a szőr. Nem bírom elviselni, hogy tartják a kapcsolatot, hogy mindent tud páromról és ő is mindent elmond neki.

Olyan is volt hogy a csaj előadta nekem, hogy semmi okom féltékenykedni, mert ők csak barátok. (Képes volt még teljesen hülyének is nézni és még én voltam a szánalmas, aki ok nélkül féltékenykedik. Persze, nagyon megértően bologattam, hogy én nem vagyok féltékeny. Hisz nekem is van sok férfi barátom. És tudom, hogy párom engem szeret, nincs okom bizalmatlankodni)

De én nem bírom ezeket a színjátékokat. Nyilvánvaló, hogy ki nem állhat a csaj és ott tesz keresztbe ahol tud és még képes a szemembe jó pofizni. Nem bírom elviselni!!

Szívem szerint azt kérném páromtól hogy szakítson meg minden kapcsolatot a csajjal. De ezt mégsem kérhetem. Ő is egy „barát”!

Mit csináljak? Ebbe bele fogok őrülni!

2012. ápr. 14. 00:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődve olvasom, hogy itt mindenki általános iskolás módszerekkel akarja kezelni a másik nőt.

Diplomácia? Minek lesüllyedni egy "bibibiii, ez az én pasim" szintre? Ha a másik nő primitív, legyen a kérdező is az?

Egyszerűen nem kell figyelembe venni a megmozdulásait.

A férjem exfelesége csinált nagyon hasonlókat, egyértelműen az én bosszantásomra. Kezdtem volna el mondani neki, hogy "ő az én pasim"? Elég egyértelmű, ha elkezdem magyarázgatni, akkor már én leszek gyanús, hogy magyarázom a bizonyítványomat.

Egyszerűen nem csináltam semmit. Az udvariasság által megkövetelt minimális kommunikáció megmaradt (köszöntem neki), egyébként nem vettem róla tudomást.

Ezzel többet nyertem, mintha nekiugrok és erőt fitogtatok, ezzel is az ő malmára hajtva a vizet.

Ha látja, hogy értelmetlen, magától lekopik.

2012. ápr. 14. 10:58
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

én azt nem értem ha ajándékot kapott a csajtól akkor miért nem mondta a paid hogy köszi szépen de legközelebb ne ajándékozgassunk, főleg akkor ha eddig nem volt köztük ilyesmi. Ha ez az eslő ajándékozási eset simán mondtam volna a csajnak. Főleg nem hogy visszavenni neki ajándékot! Ugyanmár!

Szerintem meg mondd meg a pasidnak hogy ez téged zavar, nem vagy féltékeny de zavar.

Építse le Ő a csajt, ha annyira zavarná hogy látja hogy fel akarja szedni és igazán szeret már beszólt volna neki Ő.

Láttam már ilyen példát.

2012. ápr. 14. 11:24
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem neked a pasid érdekes. Az enyémnek írogatott egy régi ismerőse akivel RÉGEN rengeteget flörtölt, csak a lány nem bírta felfogni, hogy már annak az időnek vége. A barátom felhatalmazott rá, hogy ha zavar és akarok tisztázzam vele, és ha zavarnak az írásai töröljem őket. Meg is tettem. És a barátom ajánlotta föl. Miért akarná, hogy egy futó "barátság" miatt érezze magát rosszul a barátnője?
2012. ápr. 14. 12:11
 24/30 anonim ***** válasza:

Bocs de ezt én sem bírnám szó nélkül!Kérdező én megértelek!Szerintem kajak gáz, hogy még meg is ajándékozták egymást Karácsonykor :/

Szerintem nincs erre igazán semmilyen megoldás.Te vagy a dög, ha azt várod, hogy ne tartsák a kapcsolatot,akkor a csaj is biztos elmond téged mindennek....Ha meg továbbra is tartják,akkor meg ott lesz bizony a kísértés!Szerintem simán rámozdul a csaj a párodra egyszercsak egy óvatlan pillanatban....De addig is az őrlődés közepette kiszeretsz majd a párodból szerintem...

2012. ápr. 14. 12:48
 25/30 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy a csaj flörtöl párommal. Párom nem viszonozza a flörtöket!! Akkor már nem lennénk együtt.

Ő közömbösen viselkedik a csajjal. De csajt nem zavaraj...jönnek az újabb félreérthető megjegyzések.

Volt már olyan, hogy megelégeltem és gyakorlatilag a társaság közepén rámásztam páromra. Páromnak nagyon tetszett, a csajnak meg aznap estére sikerült teljesen elcsesznem a kedvét. (Persze próbálta leplezni)

De mégsem csinálhatom ezt mindig és eszem ágába nincs versenyezni egy ilyen csajjal... Nem fogok lealacsonyodni az ő szintjére.

Tudom, hogy páromnak nem jön be a nő! Ez biztos!!

2012. ápr. 14. 13:14
 26/30 A kérdező kommentje:

A csaj és párom már régóta "barátok". Régóta bejön csajnak párom. Soha nem volt köztük semmi, mert páromat nem érdekli.

Aztán jöttem a képbe én. Bemutatott a társaságnak, köztük a csajnak is.

Nagyon jók a megérzéseim, és szerencsére jó ember ismerő is vagyok. Az első találkozás után megmondtam, hogy a csaj többet akar páromtól. Párom pedig próbálta elsunnyogni a témát a békesség kedvéért. Mert úgy gondolta ez a helyzetet nem fogadnám el. Hát nehezemre esik is elfogadni.....

2012. ápr. 14. 13:22
 27/30 anonim ***** válasza:

Szerintem állj le flörtölni egy sráccal a pasid jelenlétében, és ha nekiáll balhézni, akkor küldd vissza a korábbi érveit és tanácsit a feladónak, lehetőleg ugyanazokkal a szavakkal ;)

vagy szimplán csak tegyél úgy, mintha lenne egy hódolód - sokszor ennyi is elég ahhoz hogy a férfi észhez térjen.

2012. ápr. 15. 20:20
 28/30 anonim ***** válasza:
Azota mi tortent? szerintem jogosan vagy felhaborodva. Persze a baratod is belathatna hogy azert ne teged hozzon mar kellemetlen helyzetbe amikor egy regi barat ossze akar vele jonni. Figyelmesebbnek kene veled lennie. Amennyiben tenyleg csak egy barat, akkor hat mondja meg neki, hogy ez igy nem jo. Amugy flortolj te is massal ,majd meglatod mit szol hozza.
2012. ápr. 19. 10:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem látsz rémeket. Ez már régen több mint sima féltékenységi cirkusz. Attól kezdve, hogy nyíltan flörtöl a barátoddal, és ezzel megaláz téged, már nem lehet szó nélkül hagyni a dolgot. A barátodnak kellett volna leállítani őt, de ezt nem tette, vagy nem írod, hanem még ajándékot is cseréltek. Én nem vagyok egy féltékeny típus, meg hisztizős sem, de ami sok az sok. Ha hagyod hogy megtegye a csaj veled ezeket, szépen össze fogtok ugrani a barátoddal, és a csaj nyeregben van. ez a célja nyilván. Én a helyedben megkérném nyomatékosan a barátomat, hogy beszéljen a csajjal, vagy ha nem ért a szóból nyíltan állítsa le ha legközelebb társaságban rányomul. Ha együtt vagytok kutya kötelessége melletted kiállni a barátodnak, nem pedig megalázni. Én ezt tenném, mert az ilyen pióca csajok másból nem értenek. Ne hagyd hogy a büszkeségedbe tiporjanak, mert azt a nőt a férfiak sem díjazzák, aki hagyja, hogy bármit megtegyenek vele, akár nyíltan leégessék. És abszolut megértem ha nincs kedved jópofizni. Itt az ideje hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba. Legalább megtudod mire számíthatsz a barátodtól hosszútávon.
2012. ápr. 27. 15:14
 30/30 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire anyám asszony katonája vagy?

Flörtöl egy másik csaj az orrod előtt a barátoddal te meg csak úgy hagyod?

Az én barátnőm biztosra veszem, hogy félrehívta volna a csajt és elbeszélgetett volna vele, ha meg nem értette volna meg a lényeget, akkor egy kicsit megkopasztotta volna!:)))

Amikor előtted ráhajt a csaj a barátodra, akkor hívd félre akár a női mosdóba, aztán beszélgessetek el, utána ne félj leszáll a pasidról!:))))

2012. ápr. 27. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!