Szakító ok lenne? Összevesztünk, úgy ment el h majd keres ennek 2 napja.
15 éves korom óta gyógyszert(fogamzásgátlót) szedek. Mikor összejöttem a barátommal nem mondtam meg neki,hanem gumival védekeztünk. Már az első találkozásnál volt szex. Nem akartam egyből gumi nélkül,mert kitudja hány nővel volt eleinte és van e vmi betegsége,vagy vmi... utána se mondtam el neki. Úgy voltam vele h ok a szex jó vele,de mi van ha megbízhatatlan,félre megy és átad nekem vmit. Neki nem tetszett h gumit kell húznia. De ebből nem engedtem.
Mostanában akartam neki elmondani h gyógyszert szedek,de ő előbb rájött. Meglátta a gyógyszert és én meg elmondtam h régóta szedem csak nem akartam neki megmondani amíg nem bízok benne teljesen. Kiakadt,h milyen vagyok,nem szeretem. 2 napja nem beszéltünk,nem reagál h mi van, hiába keresem.
3 hónapja vagyunk együtt,bele szerettem,most már bízok benne, Olyan nagy baj h eleinte bizalmatlan voltam?
20/L
-Várj, védekeznünk kellene!
-Hát nekem anyukám azt mondta, hogy gyerek akkor lesz, ha két ember igazán szereti egymást, úgyhogy szerintem mi biztonságban vagyunk....
Kérdező, te akkor egy idióta vagy! Ez a pasi úgy palira vett, ahogy egy vérbeli profi csinálja!
Figyi: összejöttél vele, már az első alkalommal k*rválkodtál. Mit vártál, úgy őszintén? Hogy majd nagy becsben fog tartani, vagy mi? Ez a pasi már az elején is egy riherongynak tartott téged. Hidd el, még a nagymenő pasik is így gondolkodnak.
Ezek után 3 hónap eltelik és itt a tökéletes alkalom, hogy végre kidobjon! És még most is te rinyálsz, hogy hiányzik neked, és neked van lelkiismeret furdalásod azért, mert "becsaptad". Nézz már magadba ember! Semmi női tartásod nincs, kuncsorogsz egy férfi után, aki annyiba sem vett, hogy az első alkalommal ne keféljen meg! (egy igazi férfinak, aki tisztel, eszébe sem jut ilyenkor nyomulni...főleg ilyen téren nem.)
Megérdemelnéd ezt a hímet...igazán.
Kislány, legközelebb ne henteregj első randin...
Első randi: mozi, cukrászda..... :(
Sajnálom, hogy ez lett a vége.
Én sem vagyok az első randis szex híve, de azzal sem értek egyet, hogy ilyen esetben a lányt nézi mindenki cafkának, a srácot meg egy szentnek. Holott ő is ugyanúgy kefélt az első randin, mint a lány. (És tudok olyan kapcsolatokat, amelyek ennek ellenére tartósak maradtak, bár ezzel senkit nem akarok erre biztatni.)
Én még azt tenném hozzá, hogy egy olyan kapcsolat, ami van annyira intim, hogy szex is van benne, annyira is van intim, hogy a lánynak ne csak várnia kelljen a fiú hívására, hanem keresheti ő is. Ha más nem, tisztességes lezárásért.
1. első randin nem szexelünk. Vagy ha igen, akkor az szexkapcsolat, és nem komoly kapcsolat. Komoly kapcsolatnál illik ilyen dolgokban őszintének lenni, szexkapcsolatban minek. mégis mi köze van hozzá hogy te szedsz-e gyógyszert vagy sem. Megmondtad hogy gumival és kész. Ő ebbe belement. Ennyi. Nem tartozol további magyarázattal, hogy mit és hogyan és miért.
2. Ha ezen megsértődik, akkor menjen a fenébe. Nem megbízható alak. Ha ennyit nem bír felfogni hogy a gyógyszer nem véd meg a nemi betegségektől. mert elsősorban nem gyereket nem akarunk, hanem betegséget nem akarunk. Ha ilyen csökevényes az intelligenciája, akkor nem is szabad vele többet találkoznod.
3. nagyon helyes, hogy ha már első randin lefeküdtél vele, akkor ragaszkodtál a gumihoz. Ezért dicséretben részesülsz :) És az is helyes, hogy ehhez tarottad magad.
Nekem ez kb olyan mintha be kéne számolnom mennyi zsé van a bankszámlámon. Mégis mi köze van hozzá egy szexpartnernek? de még 3 hónapos "kapcsolatban" sem kell mindenről tudnia a másiknak. Apránként kell beavatni, mindig ahogy adódik, és ahogy az ember érzi, mennyire van értelme. Ez egy nagyon dedós dolog ilyenen megsértődni. És szerintem inkább csak szakítani akart, és ez jó ürügy volt. Ha továbbra sem jelentkezett. Nem tudom mert régi a kérdés.
33/N
Szerintem is csak egy jó ürügye volt, hogy kirakjon!
Ne foglalkozz vele, de amúgy a helyedben ugyanígy cselekedtem volna. Én is fogamzásgátlót szedek, de ezt kevesen tudják, új partnerrel én sem feküdnék le egyből gumi nélkül. Mi történt azóta?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!