Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakító ok lenne? Összevesztün...

Szakító ok lenne? Összevesztünk, úgy ment el h majd keres ennek 2 napja.

Figyelt kérdés

15 éves korom óta gyógyszert(fogamzásgátlót) szedek. Mikor összejöttem a barátommal nem mondtam meg neki,hanem gumival védekeztünk. Már az első találkozásnál volt szex. Nem akartam egyből gumi nélkül,mert kitudja hány nővel volt eleinte és van e vmi betegsége,vagy vmi... utána se mondtam el neki. Úgy voltam vele h ok a szex jó vele,de mi van ha megbízhatatlan,félre megy és átad nekem vmit. Neki nem tetszett h gumit kell húznia. De ebből nem engedtem.

Mostanában akartam neki elmondani h gyógyszert szedek,de ő előbb rájött. Meglátta a gyógyszert és én meg elmondtam h régóta szedem csak nem akartam neki megmondani amíg nem bízok benne teljesen. Kiakadt,h milyen vagyok,nem szeretem. 2 napja nem beszéltünk,nem reagál h mi van, hiába keresem.

3 hónapja vagyunk együtt,bele szerettem,most már bízok benne, Olyan nagy baj h eleinte bizalmatlan voltam?

20/L

2012. ápr. 13. 17:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Ezt elcseszted. Sztem meg kellett volna mondanod a legelején, hogy szedek gyógyszert, de amíg nem ismerjük meg egymást eléggé, addig használjunk gumit. Ennyi lett volna és akkor most nincs gáz.
2012. ápr. 13. 22:26
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem keres, nem is szeret annyira. Egyébként hidegrázásom van ezektől a gumitól undorodó fiúktól. Bezzeg hogy a lány rombolja a szervezetét/éljen örök stresszben (ha nem gyógyszerezik), az kényelmes nekik.

Mit mondjak, nem kellett volna átvágnod. Megbeszélhettétek volna ezt a nemibetegség témát, sőt ha nagyon szeret, sztem egy srác simán bevállal egy vérvizsgálatot is különböző fertőzésekre, mielőtt gumi nélküli aktusra kerül a sor. (ez a vérvizsgálat kölcsönös is lehet akár)

Te is hülye voltál, de a srác meg egyenesen egy hülye paraszt... keress jobbat.

2012. ápr. 15. 14:02
 13/28 A kérdező kommentje:
olyan csalódott vagyok :( én meg akartam mondani neki h gyógyszert szedek,csak eleinte ugye bizalmatlan voltam... és nem tudtam hogyan mondjam meg
2012. ápr. 15. 14:26
 14/28 anonim ***** válasza:
75%

A helyedben amúgy én is ezt tettem volna... Nem fekszek le csak úgy gumi nélkül valakivel, azért ez intimebb, mint egy sima szex. Na mind1 ez az én hülyeségem.

Amúgy vagy megbékél, vagy a férfiúi büszkesége miatt nem fog keresni téged többet.

2012. ápr. 15. 14:47
 15/28 anonim válasza:
60%

"mert ha képes vagy évekig valamiben hazudni, akkor máskor is megteszed"

kedves 4. válaszoló, jó hogy tudsz olvasni - évekig hazudott a fickónak, mikor 3 HÓNAPJA! vannak együtt.. Ejha...

Kérdező, neked volt igazad, csak a tálalás nem volt a legjobb, mondd meg, hogy magadat féltetted, és ha ezt nem tudja elfogadni, akkor szerencséd, hogy most elment.

Kérdezz inkább rá, hogy ő hasonló helyzetben nem szeretne rád vigyázni? És ha igen, akkor az miért baj, hogy te is ezt tetted?

Amúgy a bizalom nem hiszem, hogy egyből jön mindenkinél, egy csomóan vannak, akinél ez időbe telik. És 3 hónap nem a világ, még szinte nem is ismeritek egymást.

Ha ezrét szakít, meg is érdemli. Ha szeret, akkor ezért nem fog szakítani.

2012. ápr. 15. 14:54
 16/28 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen érthető a hozzáállásod, bár az ilyen problémát praktikusabb úgy megoldani, hogy nem szexelsz egyből.

De ha ragaszkodsz ehhez, ez esetben érthető, és a srác is azt már csak megérti, hogy egy szinte ismeretlen emberben (az első randin) nem bíztál ilyen szempontból.

2012. ápr. 15. 17:53
 17/28 anonim ***** válasza:
45%
Kedves 15. válaszoló: mert veled biztos nem fordult még elő, hogy félreolvastál valamit. Különben sem ez volt a lényeg, hanem a hazugság, és azt hiszem innentől kezdve részemről meg van válaszolva a kérdés. A többi csak kötekedés.
2012. ápr. 15. 18:11
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
Bizalom így, bizalom úgy, én nem fekszem le egy pasival sem, amíg nem bízok meg benne. Én alapba össze se jöttem volna veled komolyan, ha már rögtön szétteszed a csülkeidet.
2012. ápr. 15. 18:17
 19/28 anonim ***** válasza:
85%

"Én alapba össze se jöttem volna veled komolyan, ha már rögtön szétteszed a csülkeidet."

Azt se felejtsük el, hogy a pasi se egy szent, ha már első alkalommal bepróbálkozik. (Mert hogy ilyenkor ritkán van az, hogy a lány erőszakkal letépi a ruhát a csak kávézni-beszélgetni akaró ártatlan pasiról. :P ) Úgyhogy egy szóval nem becsmérelheti le a lányt, ha elfogadja a kezdeményezést.

2012. ápr. 16. 09:12
 20/28 A kérdező kommentje:
még mindig nem keresett... kezdek beletörödni,de ha mást nem akkor egy sms-t küldhetne h ennyi volt... :(
2012. ápr. 16. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!