Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokba "kerül" a barátnő egy...

Sokba "kerül" a barátnő egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit furán tettem fel a kérdést, szóval:

másfél éve vagyunk együtt a barátommal, egész komoly a kapcsolatunk, közös jövőt tervezünk, bár még fiatalok vagyunk, én még tanulok, ő dolgozik, nem is élünk együtt, mindketten a szüleinknél lakunk, de egy városban.Jól megértjük egymást,szeretjük egymást és itt jön a de: bár fogalmam sincs mennyit keres (csak a kiadásaiból tudok saccolni hogy elég jól, mivel vett egy pár milliós kocsit) nem igazán megyünk sehova, csak az ő barátaihoz 2 utcával arrébb. Ha mondom hogy jó idő van, mehetnénk valamerre kóborolni, kirándulni vagy bármi, mondja hogy nincs pénze, elment a kocsira, kajára. Itt jegyzem meg, hogy minden élelmiszerből szinte a legdrágábbat veszi meg, mert az mondja hogy az a minőségi kaja, az olcsóbb csak szemét.

Bulizni a helyi szórakozóhelyre megyünk, az ő barátaival, de én már nagyon vágyom hogy kettesben legyünk. Ilyenkor mindenkit meghív, buli előtt rakja előttem zsebre egy huszast, amiből buli végére semmi nem marad.

Elmondtam neki hogy mi zavar, erre azt mondja hogy én ne próbáljam beosztani az ő pénzét mert nekem ahhoz semmi közöm és soha nem is lesz. (!)Nem várom el, hogy ajándékokkal halmozzon el, vagy bármi mást, csak kettesben szeretnék vele kimozdulni, akár 5 km-re arrébb egy piknik során!

Szerintetek?

22L

2012. ápr. 13. 15:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
3%

Az összes eddigi válaszoló 100 %-a kizárólag a pasik pénzére hajt!!

Akit nem lehet lenyúlni, az náluk lapát...

2012. ápr. 13. 21:24
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Te meg gondolom egy csóró kis rondaság vagy xD
2012. ápr. 13. 23:14
 23/25 anonim ***** válasza:
21-es! Nem a pasik pénzére hajtunk, csak nagyon rossz egy olyan kapcsolatban ahol csak ad az ember, de nem kap vissza semmit. Nem kért drága ajándékot, egy kirándulás megvan max 2000 Ft-ból, sőt a kérdező talán még a saját részét is kifizetné, de a kedves barátja önző, a nőjével szemben spúr, de ha buli van 2 kézzel szórja. Én is szarul érezném magam ebben az esetben. Szerencsére mi általában felezzük a költségeket, vagy egyszer ő hív meg egyszer meg én őt. Ez így a normális. De az, hogy nem hajlandó kimozdulni a másikkal a párja az nem normális kapcsolat, ezért jön a lapát.
2012. ápr. 14. 00:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Csúnyán fogok foglamazni de ez a tipikus lukjáért tartom effektus :O

Tuti hogy van fluxuskondenzátor is a kocsijában :S

Veled csak a különböző társadami osztályok rétegeinek legfelső alaphalazát próbálja megfelelő ismétlő egocentrikus fajfenntartásba tartani :A

2012. ápr. 14. 11:38
 25/25 anonim ***** válasza:
Bocs, de minek vagy vele? Ő egy szánalmas szaralak, de te sem érhetsz sokat, ha neked ilyen pár kell!
2012. ápr. 18. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!