Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szomorú vagyok, mit tegyek?

Szomorú vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy férjem,akit nagyon szeretek.A baj az,hogy ő a hideg fajta,nem szereti kimutatni az érzéseit,nem szeret örömet okozni,nem lelkis,az a "minden megoldódik magától"- tipus.Nekem viszont nagyon hiányzik a kedvesség,az ölelés,babusgatás,pláne azért,mert van egy kisbabánk,akit nagyon akartunk.Beszéltem már a férjemmel,hogy nekem több szeretetre van szükségem,de nem érti mi bajom,ő szeret...Jobban nem tudom elmagyarázni,mi bajom,de remélem,érthetően írtam le,és tanácsot szeretnék,hogyan értessem meg vele,hogy nekem többre van szükségem ezekben a nehéz időkben!
2009. jún. 18. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

hát, ha így szeretted meg annak idején, akkor így is kell Őt elfogadnod. Pici az esély, hogy egy kevésbé bújós és romantikus férfi igazi apamacivá váljon. biztos szeret és ragaszkodik is, csak vannak akik nem tudják ezt kimutatni!

Fogadd őt el és örülj minden elismerő szónak, símogatásnak. Hiszen valamiért csak megszeretted :)

2009. jún. 18. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Huh, nehèz helyzet... ès mintha sajàt magamat làtnàm! Nàlunk ugyanez a helyzet, a fèrjem nagyon "hideg" beàllìtottsàgù, sohasem tudta istenigazàbòl kimutatni, hogy szeret. Pedig mindig mondja, ès èrzem is, hogy szeret, mindent megtesz èrtunk (nàlunk is van egy gyerek), csak o egyszeruen bezàrkòzò tìpus. 10 ève vagyunk egyutt, ès a hidegsège miatt sokat veszekedtunk, mert az èvek mùltàval mèg kevesebbet foglalkozott velem, ès èn nem tudtam ebbe beletorodni. Rengetegszer elmondtam neki, mi a bajom, de nem igazàn èrti, ok otthon a szuleivel, testvèreivel sosem mutattàk ki az èrzelmeiket, nem olelkeztek-pusziloztak, hideg az egèsz csalàd. Ezt el kell fogadjam, valamicskèt tudtam rajta vàltoztatni, de csodàra nem szàmìthatok... Az az igazsàg, hogy szerintem meg kell szokni, hogy ilyen. Pedig èn is nagyon szeretem, de szerintem megvàltoztatni nem lehet valakit... modjuk lehet figyelmes, egy darabig, de aztàn ùgyis elfelejtkezik magàròl, jon a rutin, ès visszaesik minden a règi kerèkvàgàsba... èn szoktam bevetni mindenfèle noi cseleket, amivel elèrem, hogy csak ràm figyeljen, csak velem foglalkozzon, ès fontosabb legyek mindennèl. Ez is bejon egy darabig...

Csak arra vigyàzz, hogy nehogy "kihulès" legyen a vège! mert ahogy mondod, szeret! Nehogy emiatt elhidegulj tole, jusson mindig eszedbe, hogy szeretitek egymàst! ès idovel hàtha valamit vàltozik mègis! èn drukkolok Nektek!

2009. jún. 18. 20:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a gáz,hogy mutatta ő már azt az oldalát is,de szerintem lusta rá.Biztonságban érzi nagyon magát ebben a házasságban,nem félt,nem mutatja és nem mondja,hogy szeret...ha érted,mire gondolok,nem kell meghódítani,stb.Az elején "udvarolt" lelkesen!
2009. jún. 18. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én a barátommal voltam így. Nem szeretgetett, nem simogatott és még a szexhez sem volt kedve. Nagyon rosszul esett. Főleg azért is, mert előtte nem ilyen volt. Aztán próbáltam neki elmagyarázni, hogy nekem ez így nem jó, és hiányzik hogy szeressen, ne csak szavakkal hanem tettekkel is éreztesse. Nem változott semmit. Mindig lerázott valami hülyeséggel, azt mondta én vagyok a kényes, hisztis stb. Aztán amikor rá kérdeztem, hogy meg fog-e változni valaha is, határozottan válaszolta hogy NEM! Szakítottam vele (majdnem 2 év után). Nem bírtam elviselni hogy rideg lett hozzám. Nem volt másik nő a dologban, nálunk a haverok változtatták meg, állandóan velük lógott. Mondtam neki, akkor jöjjön össze valamelyik haverral ha én nem kellek neki... Szóval megvolt a szakítás. Rá másfél hónapra jött, hogy béküljünk ki. Szeret, és hiányzom neki. Hagyjam, hogy bizonyítson. Hát hagytam. Újból normális, kedves, szeretgetős. Szóval, nálunk csak úgy döbbent rá arra hogy tényleg meg kellene változnia, amikor már nem voltam mellette. Tudom, neked a kisbaba miatt ez nem fog menni, és gondolom, nem is szeretnél elválni tőle, ezért beszélj vele mégegyszer érthetően, szemtől-szembe hogy téged ez szomorúvá tesz, és kezdesz boldogtalan lenni. Nem tudsz sajnos mást tenni, ha nagyon szereted.
2009. jún. 18. 20:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm!
2009. jún. 18. 20:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon soxor próbáltam vele beszélni,de max 1 hét,és megint minden ugyanolyan lett...Hogyan tudnék ráijeszteni?
2009. jún. 18. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Én pici babával nem ijesztgetném a férjem, nem azért mentem hozzá különben sem. Nem hiszek az ilyen játszmákban, nagyon rá is lehet fázni, és nem is korrekt. Előző kapcsolatomban pl odáig fajult mindig ez a dolog, hogy bőgésig kiakadtam, akkor felfogta, hogy szeretgetnie kell, és kedves lett. És ezt csináltuk hónapokig!! Igy nem lehet élni, én nem tudtam, otthagytam a végén, mert egy idegroncs lettem a játszmázástól és a külömbözőségünktől, de nem volt baba. Én tuti megbeszélném vele sokadszor is, elég temperamentumos vagyok, beleadok apait anyait, hogy felfogja, mit gondolok, de nem trükköznék. És gondolj bele az egyebekbe is, amit tesz, mert szeret, mik azok, amiken igenis látszik. Persze, ha ilyenek sincsenek, akkor igazán gond van... Egy felnőtt ember természetét ne akard megváltoztatni.
2009. jún. 18. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sok dologra nem az a megoldás, ha a másikat piszálgatjuk. Tudom, nehezen megy, de meg kéne próbálni foglalkozni magaddal, olyasmivel, ami érdekel, talán ha nem "lógsz" annyira rajta, jobban kezdeményez. tapasztalat.
2009. jún. 19. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Az tényleg gond, ha te olyan kis bújós, szeretgetős vagy, a párod pedig kicsit ridegebb ember. Megváltoztatni? Látod, szeret, mert megpróbálja, hisz te is látod, egy két hétre megváltozik. Vagyis nem változik meg, csak kifordul önmagából a kedvedért.

Ilyen. Sokat nem fogsz tudni változtatni rajta, de lassan, nyugodtan ő is fog csiszolódni, főleg ha a babuciból apró gyerekecske lesz, aki majd bújik és mórikál neki.

Én nő vagyok, még azt sem mondom, hogy jégcsap tipus, de nem is az a cirmogós fajta. Vagyis nem mindig cirmogok. Kolléganőim sokszor bántottak emiatt, mert én nem beszéltem ki a családi ügyeimet, nem édelegtem, hogy "jaj de szép zöld cipő, hol vetted?" stb... még anyám is a szememre hányta, hogy én morc vagyok... pedig nem, csak valahogy nem tudom magam úgy elengedni.

Nálunk a férjem az érzelmesebb és mióta együtt vagyunk úgy érzem én is sokat csiszolódtam, változtam. Látom rajta, hogy szüksége van rá és jobban érzi magát, ha egy kicsit bújhat, ha megsimizem a haját, stb...de az igazi változást a babánk okozhatta, egyszerűen ellenállhatatlan az a kis törpi vigyora, mikor el akar érni nálam valamit és nyálas puszi kíséretében kizsirmálkodja...

2009. jún. 19. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!