Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogom van ahhoz, hogy azt...

Jogom van ahhoz, hogy azt mondjam csak akkor vállalunk gyereket, ha össze is házasodunk?

Figyelt kérdés

A párom elvált, nincs még gyereke, viszont vágyik rá! De nem akar újra nősülni!

Én viszont erről az egyről az életben nem mondok le, hogy ne menjek férjhez!

Szerintetek meg tudunk egyezni, ha nagyon akar gyereket?

2012. ápr. 12. 15:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem akarnék gyereket, addig amíg nem házasodtunk össze. Méghozzá azért, mert mi van ha történik valami az apával? Örökölhetünk bármit is? Nem... És ott maradok a gyerekkel egyedül. Ha összeházasodunk, és netán történne valami, akkor a gyerekemről tudok gondoskodni a ráhagyott örökség segítségével. Tehát én a biztonság miatt nem vállalnék gyereket. Mindemellett persze remélem, hogy soha nem lesz ilyen problémám és nem történik semmi a párommal, de sosem tudhatja az ember..
2012. ápr. 13. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!