Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rámehet a házasság arra, hogy...

Rámehet a házasság arra, hogy nem lehet a párnak gyereke?

Figyelt kérdés

Szerettek volna gyereket de esküvő után egy évvel kiderült a fiúnak nem lehet mert teljesen steril és a lánynak is vannak problémái. Hozzáteszem nem fitalaok már 40 körül vannak.

Szerettek volna gyereket, és persze a környezetükben mindenkinak mostanság született babája.

Ugy fogják fel hogy ez a karmájuk meg ilyenek, de elgondolkoztam hosszabb távon évek múlva mindenki családos Ők meg csak ketten vannak. EGy idő után csak a mozi, a barátok menni ide oda.Nem lesz unalmas? Főleg ugy hgy nem önszántukból mondtak le a babáról, hanem hogy nem lehet.

2012. ápr. 12. 10:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Te is tudnál így élni,ha nem lehetne gyereked. Vagy akkor öngyilkos lennél?

Süt a kommentedből a gonoszság

2012. ápr. 12. 11:16
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Rámehet,de nem feltétlenül. Más az élet gyerek nélkül, de ha vannak barátok,jó rokonság, nem gond.Több idő, pénz jut másra. Mehetnek nyaralni, világot látni, színházba, stb. Főleg úgy tudom könnyen elképzelni, ha van olyan munkám, amit hivatásomnak érzek. Könnyen lehet, hogy felnőttként a gyerekeket már csak webkamerán át látja az ember, és néha kell utánuk egy kis pénzt küldeni...
2012. ápr. 12. 11:20
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

"mással elütik az időt"

Tudod kérdező, nem mindenkinek a szaporodás az életcélja (és itt most elnézést kérek a normális anyukáktól).

Ismerősömék például 60 évesen sikeres képzőművész párt alkotnak, utazgatnak a világban, elvannak, ismerősök, rokonok gyermekeit támogatják. Rengeteget dolgoznak olyan képeken, szobrokon, amik talán évszázadok múltán is méltó emlékei lesznek e két embernek...

2012. ápr. 12. 11:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert nekik sem lehetett gyermekük. És bizony őket is kikezdték az unatkozó háziasszonyok.
2012. ápr. 12. 11:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rámehet. De ma már létezik örökbefogadás is, ha azt nem akarják, akkor pedig meg kell tanulni így élni. Ha fontosabbak egymásnak ők, mint a gyerek, akkor túllépnek ezen.
2012. ápr. 12. 11:24
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Na látom már a sok empatikus anyuka le is pontozta a # 9 válaszadót, akinek nem lehet gyereke az dögöljön meg ugye...
2012. ápr. 12. 11:25
 17/24 A kérdező kommentje:

hülyeség egyáltalán nem vagyok gonosz, Nekem van gyerekem mert akartam, de én nem ítélek el senkit mert nem akar!!

Van aki jobb is ha nem szül nem kell társadalmi nyomásra csinálni a házasságot gyereket! Mindenki éljen ugy ahogy akar.

És momentán nem az volt a kérdés hogy gyerek vagy nem gyerek, hanem rámehet e a házasság arra hogyha valakik szeretnének gyereket és kiderül hogy nem lehet.

Én nem bántok semmit csak kérdeztem valamit.

Esetleg aki ilyen helyzetbe volt/van irjon véleményt.

2012. ápr. 12. 12:17
 18/24 A kérdező kommentje:

egyébként meg én nem gondolom ugy hogy akinek van gyerek az már életcél, van mellette hobbim, munkám, barátok, minden ami kell. Azért mert vannak gyerekim még nem áll meg a világ.

Csak van a környezetemben egy ilyen pár és ez eszembe jutott hát megkérdeztem. Minden gonosz szándék nélkül.

Mindenki éljen ugy ahogy szeretne, gyerekkel v anélkül.

2012. ápr. 12. 12:20
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
Nekem egy kapcsolatom ment rá, igaz még nem volt házasság. Az exem egyik napról a másikra elhagyott, minden indok nélkül. Évek múlva merte csak elmondani, hogy azért szakított velem, mert megtudta, hogy nem lehet gyereke, és nem merte nekem elmondani. Pedig meg tudtuk volna beszélni. Ilyen is van.
2012. ápr. 12. 12:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen rámehet ha nagyon akarnak gyereket.

5év kellet ahhoz hogy a lányom megszülessen,többször voltam terhes de kihordani nem tudtam öket.Egy idő után nem érdekelt semmi,ugyéreztem nincs jövöm.Egyre többet vitáztunk,a csalódások amiket átéltem a sikertelen hónapok miatt szörnyü volt.Anyagilag megterhelő volt,minden pénzük ráment a dokira gyógyszerekre.

Olyan körökben mozogtam ahol hasonló sorstársak voltak és bizony volt válás,nem azért mert nem lehetett gyerekük hanem azért mert a probálkozások miatt már elhidegültek egymástól.

Tényleg azt kivánom ne keljen senkinek ezt a dolgot átélnie.

2012. ápr. 12. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!