Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha túl lelkes?

Mit csináljak, ha túl lelkes?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal aki nagyon szimpatikus, és érdekel, de annyira lelkes, hogy kicsit ijesztő. Így nem izgalmas a dolog, meg félek hogy nagyon ragaszkodó lenne,

vagy túl rámakaszkodna...szóval hogy utalhatnék finoman hogy ez nekem kicsit sok? Mert megbántani nem akarom szegényt.

23l 24f

2012. ápr. 10. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem éppen.megmondtam neki nyíltan,hogy lassítson mert így nekem nem megy és nem talizunk ha ilyen.azóta normális.
2012. ápr. 10. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Légy őszinte! Ha tapintatosan közlöd, biztos nem fog megsértődni. Ha mégis, akkor meg tehet egy szívességet.
2012. ápr. 10. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Elsősorban magaddal kell tisztáznod, de vele is, hogy mi az elképzelésed a jövőt illetően. Az életkorotokból adódóan feltételezhető, hogy komoly kapcsolatot keres. Ha te még nem, azt közölnöd kell vele. Ha maradni akarsz mellette, tapintatosan tudathatod vele hogy még nem vagy felkészülve, legalább egy év együtt járás kell, hogy igazán megismerjétek egymást. (Sajnos van úgy, hogy az is kevés).
2012. ápr. 10. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Az miben nyilvánul meg hogy túl lelkes?
2012. ápr. 10. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet...Még én sem szóltam neki, pedig sokszor úgy érzem, hogy ááááá!!már nem bírom tovább! Egyszerűen megfojt a ragaszkodásával!Kezdem is úgy érezni, hogy nem illünk össze annyira... : (
2012. ápr. 10. 17:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Abban nyilvánul meg, hogy bár csak néhány napja ismerjük egymást, már naponta többször is keres, esténként olyat ír hogy csodás álmaim legyenek...ez nekem sok. Ettől függetlenül viszont tökéletes, sosem voltam még ennyire egy hullámhosszon valakivel
2012. ápr. 12. 23:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Én nem érzem hogy nem illenénk össze, csak néha nem tudok még mit kezdeni vele, hogy reagálni egy-két dologra :D
2012. ápr. 12. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
ird meg neki roviden es egyszeruen: "a tul lelkes, agyon ragaszkodo ferfiak nem vonzoak. egy ferfi legyen buszke es nyugodt. attol nedvesedik minden lany" ha ez nem hivja fel a figyelmet a lenyegre akkor bocs de tul tudatlan, es meg kell leckeztetni. szerintem szeret teged, es ne felj ez idovel csilapodik majd.
2012. ápr. 14. 07:33
 9/10 anonim válasza:
100%

Sokan pont ezt hiányolják egy pasiban!

Lehet, hogy ha lehiggad, akkor meg ez fog neked rosszul esni. Szerintem, mindenképp beszélj vele, ügyelve arra, nehogy jobban visszafogja magát, mint amennyire szeretnéd. Nem lenne jó, ha félre értenétek egymást.

2012. ápr. 14. 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem az összes pasim ilyen volt. mikor elkezdtek nyáladzani és simán leoltottam öket hogy neharagudj de nem kapok levegöd, ez engem megfolyt és ha erröl nem szoksz le akkor bármennyire is birlak de nem fog müködni mert elidegenedek töled.mind megértette és leállt vele.
2012. ápr. 14. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!