Mit tegyek? Szerelmes vagyok a feleségembe, de Ő mást szeret. Hogy vészelem ezt át,
Az időről pedig annyit,hogy már voltam házas.3 évbe telt mire a volt feleségemet kihevertem. Pont Ő segített feledni.
Igen az IDŐ mindent meg old.Csak az ember szeretné a JÓ megoldást megkapni és most a jó megoldás nem biztos hogy az amit én gondolok annak.
Azért nem minden nő "hülyül meg" ebben a korban..Ezzel az erővel a férfiakra is rásüthetnénk a kapuzárási pánikot.
Ne add fel,én azt tanácsolom.Próbáld visszahódítani, ha szereted.Az tényleg jó jel, hogy nem ment a hapsihoz.
Ne várj gyors eredményt, mert az eltávolodás is lassan alakult ki...
A pasit ismered?Nagyon szerelmes belé a feleséged?Mondjuk idővel az is eloszlik majd...
Azért azt nem hinném, hogy "ebben a korban a legtöbb nő meghülyül". Érdekes én 38 éves leszek, de amíg a férjem szeret és figyel rám, addig eszem ágában sem lesz "meghülyülni". Nekem a nyugalom és a boldog család mindennél fontosabb és szerintem ezzel sok nőtársam így van.
Kérdezőnek: Valóban jogos a feleséged kérdése, miért figyelsz rá most dupla figyelemmel, ha előtte nem figyeltél? Ettől eltekintve ha mindketten szeretitek egymást, akkor hosszú, fáradtságos munkával megmenthetitek a házasságotokat. Ne légy tolakodó és türelmetlen. De okozz neki apró örömöket, amiért nem vársz viszonzást, tehát önzetlenül. Végülis a házasságotok most valamilyen szinten a feleségedre van bízva. Ha idővel hajlandó lesz a ti házasságotokat ismét felépíteni, akkor sikerülhet, de ha látod rajta a jeleket, hogy elkezdett ő is dolgozni érte, akkor nem szabad újra elhagyni magad. Mindig figyelmesnek kell lenned vele. Viszont ha ő már legbelül döntött és nem megingatható, akkor nem tudsz mit tenni, ugyanis egy házasság megmentése mindig két emberes feladat, egynek nem sikerülhet. Sok sikert!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Még annyit ma arra kért,hogy senkinek ne mondjam el,hogy van valakije.Ezt miért teszi?
Nem úgy értettem, hogy a meghülyülés mindenkire érvényes, de tény, hogy sok ilyen korú nő megbolondul. És igaz a férfiakra is a kapuzárási pánik. Ezen nem kell rágódni, egyszerűen az élet része, és kész. Van, akinél jön, van, akinél nem. De különben sem ez volt a kérdés...
Kérdező: én nagyon szorítok neked! Remélem rendbe jönnek a dolgaitok. És ha úgy lesz, akkor tényleg figyelj oda jobban rá, és ne csak addig, amíg meg nem bocsájt.
Azért, mert lehet,hogy még ő sincs tisztában az érzéseivel,vagy szégyelli a dolgot,nem akarja,hogy ő legyen a "házasságtörő ribanc".
Hát, én nem hiszem ,hogy magamban tudnám tartani...
Nézd tegnap elengedtem a kezét.Azt mondtam "bár mennyire is fáj elengedem,hogy boldog legyen avval a másik pasival"
Erre ma reggel az ágyam szélén erre kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!