Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy a barátnőm...

Mit tehetnék hogy a barátnőm szülei ne szóljanak bele annyira az ő életébe?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel szakítottunk,vagy is ő vele,kicsit úgy érzem mintha a szülei is kicsit bele szóltak volna ebbe a dologba,azaz inkább az apja volt rá hatással szerintem ezen a téren..nagyon zavar a dolog,mert tudom hogy szeret még engem,és azt is tudom hogy ez a szakítás részben az apjának is köszönhető..nem azt mondom hogy teljes egészében,de ha ő ne szól bele és nem szólja le a kapcsolatunkat,akkor talán nincs ez..nagyon zavar a dolog,mert tény hogy voltak hibáim..a barátnőm 21 éves.
2012. ápr. 9. 16:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ma 19:11

Igen lehet hogy igazad van,csak ő még elég tapasztalatlan,én voltam neki az első férfi,mármint akivl lefeküdt és komolyabb volt a dolog..volt neki egy előtte de az csak pár hónapos ilyen tini szerelem féle,szex és semmi nem volt köztük,én voltam neki az első akivel lefeküdt.szerintem még azt amit te mondtál még nem merné meglépni hogy lelépjen csak úgy othhonról,ő az a fajta akinek fontos a biztonság és kicsit félénkebb fajta..ha nem én lennék neki az első és kicsit nagyobb lenne az élet tapasztalata akkor lelépett volna már szerintem..de persze ez nem zárja ki azt amit te mondasz..

2012. ápr. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!