Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom csak TV mellett tud...

M.Andy kérdése:

Párom csak TV mellett tud aludni, Én nem tudom Magam kipihenni! Nem jól hall és hangos a Tv. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Akár Nekem..ha szól a Tv,hogy tudjak aludni?! Akár Neki,hogy hallja a Tv-t és Én is tudjak pihenni! Nagyon Szeretem Őt..nem szeretném,ha ez a dolog a kapcsolatunk rovására menne! Sajnos ha nem pihenem ki Magam,nem bírom a 12órázást... Minden választ előre is köszönök!
2012. ápr. 9. 07:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Párom is szeret TV mellet szunyókálni de mióta együtt élünk (csak egy szobát bérelünk, nem lehet máshol a tV9 kompromisszumot kötöttünk és kikapcsolja ha aludni akarunk. Szerintem ez annak a jele, hogy szeret engem és tisztel és megérti, hogy én nem tudok aludni ha szól valami.

Beszéld ezt meg vele, ne igaz, hogy nem képes másképp aludni. Mondjuk hallgasson fülhallgatóval zenét miután lefeküdtetek.

A füldugó azért nem megoldás (legalábbis nálam) mert a TV-t még azzal is hallom, ha nem is mindent, de a reklámok hangosabbak szoktak lenni és felriadok rá.

2012. ápr. 9. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!