Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyámhatóságra kéne mennem,...

Gyámhatóságra kéne mennem, veszélyes lehet ránk?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,nevelőapám öcsémet(5) és hugomat(3) fogdossa,olyanokat mond nekik,hogy gyere mutasd a puncikád,fütyid,engem nem egyszer megfenyegetett,hogy szilánkosra töri az orrom,anya persze őt védi és én vagyok az elmebeteg.Mellesleg nagyon félek otthon.Szerintetek szólni kéne a hatóságnak?
2012. ápr. 8. 21:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szólj mindenképpen!
2012. ápr. 8. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

ez nem vicc, nem értem, h a család felnőtt tagjai miért nem avatkoznak be

gyámügy, védőnő, sulidoki, tanár, bárkinek mondod hivatalból feljelentést kell tennie.

talán a gyámügy a legjobb, rögtön elmondhatod, h fenyegetve érzed magad, intézkednek.ha félsz, gondolj a kistesóidra, neked kell megvédened őket...

2012. ápr. 8. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

8 Csak trollkodik,nem kell komolyan venni.

Beszélj egy olyan felnőttel,akiben megbízol,vagy rokonnal.

2012. ápr. 8. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

8-as válaszolónak:

Persze, viccel.. És az is vicc, hogy fenyegetőzik, hogy betöri a kérdező orrát, aha, te meg ébredj fel az álomvilágodból...

2012. ápr. 8. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Leírnád, mitől félsz otthon?
2012. ápr. 8. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eleve az a furcsa hogy anyukád nem hisz neked. Nálunk anyukámnak volt egy kapcsolata. 12 éves voltam. Együtt 3-an elmentünk boltba venni nekem pár ruhát. Anyum is ott volt és a barátja is. Mikor hazaértünk, kérte a barátja hogy vegyem fel a ruhát, hogy biztosan tetszik e. Semmi gyanusat nem éreztem ekkor. Persze hogy felvettem a ruhát, hisz lány avgyok. :) Anyum eközben a konyhában tett vett. És akkor szólt nekem a pasi, hogy "adj egy puszit a ruhákért, hisz én fizettem" Odamentem, hogy adjak az arcára egy puszit. erre ő kérte, hogy inkább a szájára adjak puszit. később elmondtam anyukámnak. Abban a pillanatban szakított a pasival. Hitt nekem. És ezért a mai napig hálás vagyok neki.
2012. ápr. 9. 10:09
 17/19 anonim ***** válasza:
5%

Lepontoztatok nagyon. Azért, mert egy lázadó kamasz nem bírta elviselni, hogy húsvétkor a kistesók játékokat, csokikat kaptak. Ha valamit tett volna az a férfi, nem itt várná a tanácsokat, hanem lépett volna a 16 éves kérdező. Nem buta ő. Képes lenne kitenni a nevelőapját hónapokig tartó nyomozásnak, miközben elveszti a munkahelyét, és ha nem tudja bizonyítani ártatlanságát, mert hogyan is tudná, évekre lecsukják. Anyukája dolgozhat a 3 gyerekre, szerintetek visszakapja az elvesztett anyukáját így?

Ti meg mi alapon csukatnátok le a nevelőapát? Nem írt semmi olyat a lány, ami bűn. A kérdező biztosan jól tanul, segít néha anyukájának, talán még a tesókra is vigyáz, és jön a csúf nevelőapa és csak úgy szilánkosra törné az orrát. Kíváncsi lennék, ha így járnátok, hogy új párotok lenne születne közös baba, és ott a kamasz, akinek nem tetszik az új párotok, mit tennétek? Gondolom feljelentenétek a párotokat, hogy a kamasz jobban érezze magát.

A kérdező néhány év múlva külön költözik, nem enged beleszólást az életébe, az édesanyja meg neveli egyedül a két gyereket, és küldi a csomagot a börtönbe, netán látogatni is elmegy.

További jó lepontozást.

2012. ápr. 9. 10:16
 18/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen szólj de minél előbb. Mert az egész életetek tönre fog menni ha nem teszed. Ne félj segítséget kérni egy tanártól rendőrtől gyámügyestől vagy akár egy szomszédtól, bárkitől. Mert ennél már csak rosszabb lesz.
2012. ápr. 9. 12:52
 19/19 anonim ***** válasza:
az a veszélyes ha nem mész
2012. ápr. 22. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!