Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolat, házasság...

Milyen kapcsolat, házasság az, ahol a férj családja és a környezetében mindenki (szülei, testvérei, sőt barátai is) a szerető mellett maradást támogatják, nem a feleség mellett maradást? Meddig húzható még ez a házasság?

Figyelt kérdés

Feleség is félrelépett nem egyszer (volt, hogy több évig volt házasságon kívüli kapcsolata).

Vad idegenek is évek óta látják már kívűlről, hogy valami nincs rendben a házasságukkal.

Férj a gyerekekre hivatkozva mégsem lép ki a házasságból. (Gyerekek 15-17 évesek).

Kérdés, ez a jobb választás a gyerekek miatt?

Anyagi probléma nincs (nem az anyagiak miatt nem tudnak szétmenni.)

A véleményetekre lennék kíváncsi.

2012. ápr. 8. 19:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Minek ez a sok sárdobálás? A kérdező biztosan megszenvedte ezt a kapcsolatot. Nem lehet tudni, ki miért nem képes az életét helyre hozni. Beteges ragaszkodás is létezik. A pasiról is meg van a véleményem. Sorba csábítja el a nőket, biztosan nagy dumás, aztán a feleség szoknyája mögé bújik, na meg a gyerekekre hivatkozik. Tény, hogy most nem lenne szerencsés szétmenniük, mikor kamasz korban vannak a gyerekek.
2013. jan. 27. 07:25
 22/25 anonim ***** válasza:
sztem a pasi tényleg fél a változástól,de ő miket mond neked kedves kérdező?feléd nem érez semmi többet a szeretői vizsonynál?
2013. jan. 31. 21:38
 23/25 A kérdező kommentje:

Persze, fél. Azóta kiderült, hogy a fia marihuánázik is, rendszeresen.

A lánya abbahagyta élete sportját.

Én már nem vagyok kapcsolatban a férfivel, ennek ellenére a véleméynekre még mindig kíváncsi lennék.

2013. jan. 31. 22:07
 24/25 anonim ***** válasza:
37%
Sajna én is a szerető pozíciót töltöm be csak mostanáig nem tudtam róla, mivel én is és a párom is sokat dolgozunk. Most derültek ki a dolgok, de a feleség nem tud rólam. A párom is a gyermekeire hivatkozik. Én nagyon szeretem, de én egy férfit akarok, akinek én vagyok az egyetlen nő az életében. 6 hónap időt adtam neki, hogy elintézzen mindent és elváljon. Ha nem teszi, meg fog szakadni a szívem, de elhagyom.
2013. dec. 10. 18:14
 25/25 anonim ***** válasza:
50%
Elfelejtettem, szerintem a gyerekeknek is jobb ha a szülők véget vetnek egy rossz házasságnak, mivel elég nagyok. És mindenki többre értékeli az igazságot, mint az évekig tartó hazudozást.
2013. dec. 10. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!