Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolat, házasság...

Milyen kapcsolat, házasság az, ahol a férj családja és a környezetében mindenki (szülei, testvérei, sőt barátai is) a szerető mellett maradást támogatják, nem a feleség mellett maradást? Meddig húzható még ez a házasság?

Figyelt kérdés

Feleség is félrelépett nem egyszer (volt, hogy több évig volt házasságon kívüli kapcsolata).

Vad idegenek is évek óta látják már kívűlről, hogy valami nincs rendben a házasságukkal.

Férj a gyerekekre hivatkozva mégsem lép ki a házasságból. (Gyerekek 15-17 évesek).

Kérdés, ez a jobb választás a gyerekek miatt?

Anyagi probléma nincs (nem az anyagiak miatt nem tudnak szétmenni.)

A véleményetekre lennék kíváncsi.

2012. ápr. 8. 19:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10%
Van amikor egy kapcsolat annyira kihűlt, hogy már nem képesek házastársként működni. Inkább testvérekként élnek tovább azért, hogy a gyerekeket felneveljék. Most 15,17 évesen a legnehezebb korban vannak. Főleg a fiúk, de a lányok is. Hogy házon kívül keresik a gyengédséget szexet, az az ő dolguk. Attól még működik a családi kapcsolat. Hogy a környezete miért szól bele, azt nem tudom, de talán nem is rájuk tartozik, ki hogyan rendezi az életét. Talán neked se kellene vele foglalkozni.
2012. ápr. 27. 07:08
 12/25 anonim ***** válasza:
43%
A gyerekek már nagyok, rájuk nem lehet hivatkozni. Ez a házasság szerintem már romokban van, ha mindkettő csalja a másikat. Lehet, hogy a férj családja azért van a szerető mellett (ha jól értem melletted), mert ismernek és lehet, hogy jobb embernek gondolnak, mint a feleséget. Szóval a lényeg, a feleség sem lehet egy szent, mindkét fél jócskán hibázott, én ebben a kapcsolatban téged (a szeretőt) tartalak a legkevésbé hibásnak.
2012. ápr. 27. 08:58
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

Egy férfi (és némelyik nő) nagyon ragaszkodik a megszokotthoz, nem lép ki akkor sem, ha tudja, hogy rossz, hogy helyrehozhatatlan. Az én férjem sem akar elválni, pedig én akarok, a házasságunk romokban (próbáltuk helyrehozni, nem ment). Nem tesz semmit a változásért, de kilépni sem akar.

Hogy miért, azt nem tudom. Valószínűleg ilyen a személyisége. Világéletében félt minden újtól, nem tudott otthagyni egy munkahelyet, egy otthont, egy kapcsolatot, akkor sem, ha szenvedett tőle. Vannak ilyen emberek...

2012. ápr. 27. 11:45
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
MIért nem a pasidat kérdezed meg hogy milyen házasság ez, ha te vagy, voltál a szerető? Csak ti tudhatjátok mi a szitu veletek. Én is voltam szerető, ma már hivatalos vagyok, és anyósomék örülnek, hogy végre boldog a fiuk. Valami ilyen lehet abban a családban is, főleg ha feleség is félre lépegetett. Minden eset más, és ezt csak ti tudjátok akik benne vagytok, hogy mi miért lehet, ki milyen jellem, mire képes, stb. Gyerekere hivatkozni ebben az életkorban igen átlátszó, valami más lehet is a böki.
2012. ápr. 27. 14:19
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Az, hogy a férj is, a feleség is szeretőt tart, még közel sem jelenti, hogy a kapcsolatuk nem működik. Ha viszont egyik fél sem akar kilépni a házasságból, akkor az azt jelenti, hogy a szeretőknek semmi esélyük arra, hogy szétválasszák őket. Fogalmazhatnék úgy is, hogy egyik szerető sem ér meg annyit, mint a házastárs. A szeretők bebukták, ha nem kizárólag szeretők maradni.
2012. okt. 11. 04:11
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
ribanc
2012. okt. 13. 22:31
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
remelem elkapsz valamit
2012. okt. 13. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
ti tenyleg csak basztok? azert eltek hogy baszhassatok mint a nyulak? semmi mas celotok nincs az eletbe?
2012. okt. 13. 22:32
 19/25 anonim ***** válasza:
49%
vannak nyitott házasság pártiak. Lehet, hogy ez a pár így él , a gyerekeket fontosabbnak tartják. Fontos az apa anya jelenléte a tinik nevelésénél. Nem akarnak elválni. Be akarsz furakodni közéjük?
2012. okt. 14. 09:18
 20/25 anonim ***** válasza:
tettáél vmit azert,hogyapárod mással szeretkezik,? zabáltasd be,hogy mással ne kivánja,csak hogy ehhez érteni kell nem sopánkodni!
2013. jan. 26. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!