Miért jópofizik a tesom férje a vőlegényemmel, abban a pill-ban amikor épp szakítás küszöbén állunk?
tudom :)
szóval engem csak tesom férje érdekelt volna, mert megalázónak érzem rám nézve azt a szitut a részéről.
előző utsó előttinek ment volna
a két probléma nálam külön lap.
tesom férje viszont ősidőkig rokonom lesz. ha a pasik jönnek -mennek nálam akkor is.
valahol ez is igen, van annyira nagy problémám, mint a párommal!
Ez a tegyük fel egy rohadt nagy hülyeség. A vőlegényed helyesen cselekedett, nem egy áruházi parkolóban kell az általad "sorsdöntőnek" nevezett kérdéseket eldönteni. Főleg nem úgy, hogy te más társaságban vagy, és te ott és abban a pillanatban erről akarsz beszélni.
Te marhára túlliheged ezt az egészet, persze egyértelmű, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy helytelenül cselekedett a vőlegényed, hogy a találkozás második pillanatában nem a sorsdöntő dolgokról beszélt egy áruházi parkolóban, társaság előtt...
kicsit félre lett értve
nem sorsdöntő megbeszélést akartam, a parkolóban, hanem natur kommunikációt, amiből aztán később lesz a sorsdöntő megbeszélés.
pl csak annyit, hogy egyáltalán most fogunk találkozni? vagy hasonló.
nem tudom találkozott már úgy bárki a párjával/vőlegényével/férjével, hogy a "sziá"-n nem jutott tovább???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!