Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jópofizik a tesom férje...

Miért jópofizik a tesom férje a vőlegényemmel, abban a pill-ban amikor épp szakítás küszöbén állunk?

Figyelt kérdés
Olyan rosszul esik. Ugyanis a vőlegényem mindenbe beleköt, nem festhetem a hajam, nem sminkelhetek, meg hasonlók; már a szakítással fenyegetőzik. Amikor ezekről sms-eztünk, tesomék épp velem voltak. Fájt, hogy már a szakításnál tartunk. Erre teljes véletlen összefutottunk a barátommal. oda mentem hozzá, hogy beszéljünk, erre oda jött tesom férje, és elkezdte őt a munkájáról kérdezni, meg hogy van, jól eltrécseltek, nem hagyott minket beszélni, aztán mentünk mi is tovább, meg a barátom is, engem le se sz*rva.(Mindenki kocsival volt, ezért sem tudtam tovább maradni a barátommal, hogy legalább addig eljussunk, hogy vele megyek tovább…)
2012. ápr. 8. 10:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

tudom :)

szóval engem csak tesom férje érdekelt volna, mert megalázónak érzem rám nézve azt a szitut a részéről.

2012. ápr. 8. 11:12
 22/27 A kérdező kommentje:

előző utsó előttinek ment volna

a két probléma nálam külön lap.

tesom férje viszont ősidőkig rokonom lesz. ha a pasik jönnek -mennek nálam akkor is.

valahol ez is igen, van annyira nagy problémám, mint a párommal!

2012. ápr. 8. 11:14
 23/27 A kérdező kommentje:
szélsőségesebben nézve: tegyük fel: engem ütnek-vernek otthon(de nem, csak tegyük fel). tesom férje meg leáll vele jópofizni! mit lát a párom? hogy helyes amit tesz, el van fogadva a családban!!!!és mit látok én? én vagyok a senki.
2012. ápr. 8. 11:17
 24/27 anonim ***** válasza:
84%

Ez a tegyük fel egy rohadt nagy hülyeség. A vőlegényed helyesen cselekedett, nem egy áruházi parkolóban kell az általad "sorsdöntőnek" nevezett kérdéseket eldönteni. Főleg nem úgy, hogy te más társaságban vagy, és te ott és abban a pillanatban erről akarsz beszélni.

Te marhára túlliheged ezt az egészet, persze egyértelmű, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy helytelenül cselekedett a vőlegényed, hogy a találkozás második pillanatában nem a sorsdöntő dolgokról beszélt egy áruházi parkolóban, társaság előtt...

2012. ápr. 8. 11:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval, inkább azon gondolkozz el, hogy tényleg az nálad a sorsdöntő beszélgetés, hogy a teszkó parkolójában csirkefarhát-pakolás közben megdumáljátok, hogy ez így nem jó és vége/maradjatok együtt?
2012. ápr. 8. 12:11
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tette a sógorod hogy közétek állt, nem akarta, hogy annyira lejárassátok magatokat, hogy egy multi parkolójában álltok neki megbeszélni a további életeteket. Amúgy meg szerintem hagyd el a párod, mert ha már ilyen szinten elvette az önbizalmad, hogy egy ilyen kis volumenű eset miatt egy senkinek érzed magad, akkor életed végéig elnyomásban fogsz élni mellette, és el is fogod hinni magadról, hogy egy senki vagy.
2012. ápr. 8. 13:34
 27/27 A kérdező kommentje:

kicsit félre lett értve

nem sorsdöntő megbeszélést akartam, a parkolóban, hanem natur kommunikációt, amiből aztán később lesz a sorsdöntő megbeszélés.

pl csak annyit, hogy egyáltalán most fogunk találkozni? vagy hasonló.

nem tudom találkozott már úgy bárki a párjával/vőlegényével/férjével, hogy a "sziá"-n nem jutott tovább???

2012. ápr. 10. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!