Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívesen dolgoznál a férjeddel...

Szívesen dolgoznál a férjeddel/feleségeddel egy munkahelyen? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez nagyon személyiségfüggő. Úgy szívesen dolgoznék együtt vele, ha pl. egy vállalkozásban ő mást csinálni mint én, és nem kellene egy helyiségben ülnünk állandóan.
2009. jún. 17. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a férjemet a munkahelyen ismertem meg. És mivel eza munkahely az elfogadásról szól nincs rivarizálás köztünk. Igaz nem is egy fajsújba dolgozunk és külön helyiégbe.

Amit meg a féltékenységet illeti nem küszöböl ki semmit. Mert a maradék idődben adsz neki szabadságot akkor nem tudod mit csinál. De ha valaki flörtöl vele a munkahelyén és te ettől szarul vagy nem azt veszed észre , hogy a másik kezte, hanem a pároda szídót mért engedte,mivel ö van kéznél.

A kapcsolat nem helyiség függő, hanem bizalom függő dolog.

2009. jún. 17. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akár 12 órát egy nap! Nagyon jó természete van, öröm vele megbeszélni a dolgokat, türelmes, pontos, precíz... amit itthon szeretek benne, azt a munkában is szeretném, kiegészítjük egymást.
2009. jún. 17. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Túl sok lenne egymásból.Bár a haverom bírja.De nekem nem menne.
2009. jún. 17. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
én már a harmadik melóhelyen dolgozom együtt a férjemmel. Az elsőn (az nekem diákmunka volt) már ott volt 6éve, amikor odakerültem. Ott ismerkedtünk meg és ott jöttünk össze. NEki volt közben másodállása, és mikor befejeztem a sulit, akkor beadta oda az önéletrajzomat. Behívtak beszélgetni, persze senki nem tudta, hogy együtt vagyunk, csak azt, hogy ismerjük egymást. Felvettek, de ő 2hó után eljött onnan. Én még voltam két évig amikor átmentem a konkurenciához. 3hónapja dolgoztam ott, amikor elvesztette a melóhelyét, nálunk meg üresedés volt. Nincs ezzel probléma álun, reggel együtt megyünk este együtt jövünk, de nem viselkedünk úgy mint a házasok és nem lógunk egymás nyakán. Alapszabály, hogy munkahely az munkahely. Bármennyire is tudják, hogy házasok vagyunk, max napi egyszer megyünk ki együtt cigizni.
2009. jún. 17. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

en nem szeretnék egy helyen dolgozni a férjemmel, max. abban az esetben, hogy ugyanaz a cég, de másik konkrét munkahely/részleg, hogy max a céges bulikon találkozzunk. Kulon városban is dolgozunk, reggel egyutt járunk autoval, délután is felvesz általában. Ennyi szabadság kell mindenkinek, így is ismerjuk egymás munkáját, a kozvetlen kollégákat is, de nem megyunk egymás agyára 24 órában. Szeretem ot, de mikor szabizunk is, boven elég akkor állandoan egyutt lenni éjjel-nappal.

a munkahelyemen volt 1 házaspár, ok nagyon egyutt akartak dolgozni, de rajtuk is látom, hogy nem jo. Volt, hogy a srác otthon hergelte a csajt, a gyuléseken meg magára hagyta a panaszaival, nem állt ki érte, máskor meg nagyon is, oket nem 2 embernek kellett venni, hanem 1-nek. a hét elején még elvoltak, de hétvége felé már nagyon bujtak egymáshoz (ami normális, de a tobbségunk szerint ennyire nem munkahelyre valo). viszont ha valamelyikuk szabizott (nagy ritkán kulon), a másikkal teljesen más, jobb volt dolgozni és más volt a hangulat is. lehet, a mi kis 20 fos kollektívánknak ez sok volt és szokatlan, de nem nagyon vált be.

2009. jún. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!