Szerintetek 30 évesen késő beállni felszolgálónak?
Szia! Nem tudom milyen külföldön, és itt is vannak jó helyek, de sajnos én elég rosszul jártam. 18 évesen nem vettek fel egyetemre, elmentem pincérkedni, fél év alatt teljesen tönkre ment a térdem! Az én főnökömék folyamatosan a nyakunkon ültek, nem ülhettünk le soha. 160 cm, 48 kg lány létemre naponta iszonyat súlyokat mozgattam meg, plusz eszméletlen sokat lépcsöztem( alagsori volt a konyha) Fél év után otthagytam az egészet a francba, a végére éjszakánként már rugdostam annyira fájt a térdem.
Ez csak az én példám volt, de mivel az építőiparban dolgozol, gondolom meg van az állóképességed hozzá, plusz nyelv+kinézet, így tuti nem lesz baj. Sok sikert!
egyik: a vendéglátásban sokszor kell 12 órázni, vagy ünnepnapokon is dolgozni.
másik: a helytől függ, hogy egyáltalán többet keersnél e vele, mint az építőiparban
harmadik: ilyenkor családalapítás kerül előtérbe, tehát külföldre kimenni,vándoréletet élni, nem szerencsés már 30 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!