Ebből később még lehetnek problémák?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt. Az első fél évben dolgoztam. Utána megszűnt a cégem, azóta semmi. Hogy ne teljen hiába az időm, tanulok. Fejlesztem az angolomat, és mivel nincs róla papírom, ezért júniustól tanfolyamra fogok járni, hogy legyen. Közben pedig régi vágyam volt az orosz megtanulása, és mivel most van rá időm, hát belekezdtem. Ez a probléma forrása. Még nem élünk együtt, de sokat vagyunk együtt. Csakhogy amikor átjön hozzánk, és anyám engedi be, megkérdezi tőle, hogy mit csinálok. Ha anyám azt válaszolja, hogy tanul, erre ő "már megint". Miért fáj az neki, hogy én tanulok. Nem tart el, mert még szüleimmel lakom, nem az ő pénzét költöm. Akkor miért nem tudja elfogadni? Én sem tettem neki szóvá egyszer sem, hogy nincs érettségije, "csak" szakmája. És egy biztosnak mondható munkahelye. Ő nem tanult, na és aztán, attól még értékes ember. De nem kellene a másikat piszkálni, mert ő meg szeret tanulni. Úgyhogy, mivel szeretnénk összeköltözni, egy kicsit tartok attól, hogy mindennap ezt fogom tőle kapni. És nem fog majd neki tetszeni, hogy nem az ő szabadidős tevékenységeit fogom vele folytatni. Ezek a tevékenységek a tévénézés, és a dvd-nézés. Mást nem szokott csinálni. Könyvet még nem láttam a kezében, és a házukban sem nagyon. Engem ez nem zavar, csinálja, ha neki ez a szórakozás, legyen, csak ne szóljon bele abba, hogy én meg mást akarok csinálni. Vagy ez már túl sok elvárás egy férfitól? Szóval van ilyen irányú tapasztalata valakinek? 28/N, 31/F2012. ápr. 5. 14:53
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Mivel jövő héten fogunk összeköltözni egy albérletbe adok még egy esélyt neki. Ott úgyis hamar ki fog derülni, hogy milyen, ha együtt vagyunk. És ott már rá tudok kérdezni, hogy mégis miért zavarja ez. Ez max. pár hónap. Ha úgysem fog működni, akkor lapátra teszem. Szép napot mindenkinek!
2012. ápr. 5. 16:03
12/13 anonim válasza:
Mintha kicsit felsőbbrendűnek éreznéd magad
nincs érettségije, "csak" szakmája
Hát a nehéz fizikai munkáról csak annyit, hogy a BKV-nál trolivezető. Én könyvelő voltam
Szerintem keress az elvárásaidnak megfelelő embert, mert ez a férfi nem felel meg neked.
13/13 anonim válasza:
Nem lehet hogy az a baja hogy nincs munkád és ugy tünik neki hogy nem is nagyon keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!