Miért érzem hogy anya nem szeret?
Figyelt kérdés
heló , 13 éves lány vagyok . elég korán felkellett nőnöm sajnos , főleg édesapukám alkohol problémái miatt . nemrég kezdődött az az érzésem hogy anyukám elutasít . van három nővérem (én vagyok a legfiatalabb ) , egyedül én lakok még itthon . fogalmam sincs hogy írjam ezt le. ez az egész olyan furcsa , mintha belülről emésztene meg az egész dolog . egyfolytában kiabál velem , soha nem dícsér meg ha jó jegyet kapok . de ha rosszat akkor kitör a káosz . nemtudok szeretetet érezni íránta , hiába próbálok . mostanában a családban sok gond volt , és ezt a feszültséget rajtam vezette le . próbálom kimondani valakinek amit érzek de a családban senkit nem érdekel , a nővéreim kinevetnek , a barátaim elutasítanak . eltaszít mindenki akit eddig szerettem . nemtudom hogyan kezeljem ezt az egészet . és nagyon félek ...2012. febr. 23. 21:41
1/4 anonim válasza:
És még rajtad kívül legalább a fiatalság 60 % -így van ezzel.... Én is szeretethiányos vagyok :(
2/4 anonim válasza:
Nagyon szivfacsaro erzes olvasni, amit irtal.. Nehez ilyenkor okosan valaszolni, amikor ugyanezt eltem at gyerekkorombanes meg most is ..
Sokszor erzek en is hasonloan, sajnos nagyon sok igazsagtalansag er nap, mint nap. Legkisebbnek lenni se egyszeru, en is az vagyok es a mai napig kinevet a ket noverem es ugy erzem teljesen kirekesztenek az eletukbol, pedig mar mindannyian felnottek vagyunk...
Legy eros es probalj meg erot meriteni abbol ami jutott, nem szeretnem osztani az eszt, de lehetne ennel sokkal rosszabb, eppen ezert ertekeld ami van. Hidd el en is ebbol meritek erot..Hidd el nekem, hogy szeret a csaladod, csak maskeppen tudjak kimutatni, mint ahogyan elvarod. Es tudd, hogy nem vagy egyedul a vilagban a problemaiddal.
3/4 anonim válasza:
keress valakit, akiben megbízol, akit szerethetsz, nagyszülő, más rokon, barát, barátnő.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) !
2012. febr. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!