Nem vagyok képes bemenni egy szórakozóhelyre, miért?
"PÁRJA A ZOKNINAK VAN válasza:
15 éves és a "párom" kifejezést használja... Atyaég, falra mászok..."
Felteszem, ha egy 35 éves nő mondaná ugyanígy, az is kiégetné a retinád...
Ne vitatkozzatok rajta. Próbáld megbeszélni vele őszintén. Ha mégis vitába csap át, akkor valószínűleg tényleg nem mellette a helyed.
15 évesen még nem kell szórakozóhelyekre járni. inkább vedd rá a "párodat" hogy menjetek házibuliba, vagy valami normális helyre.
lehet, h 10 év alatt sokat változott a világ, de én ennyi idősen nem vágytam arra hogy egy halom részeg drogos között "táncoljak".
Az, hogy 15 évesen nem akarsz szórakozóhelyekre járni, az teljesen egészséges. Az, hogy akarsz, csak nem mersz bemenni, az viszont komoly gátlásosságot feltételez benned. Ebből később lehetnek nehézségek (nem a szórakozóhelyre járással kapcsolatban :)), de hát le kell küzdeni, így megy ez.
Aki meg azért b*szogatja a lányt, mert párjának nevezi a fickóját 15 évesen, az gondolkodjon egy kicsit. Én is sokat vitáztam - többekt között GYIKon is - olyan fiatal csajokkal, akiknek meggyőződése volt, mennyire érettek is, hogy valójában nem azok. Apránként kezd leesni, hogy hogy a francba akarom nekik elmagyarázni azokat a dolgokat, amiket nem is láttak/próbáltak még. A kérdező nem hülye, egyszerűen a mostani párkapcsolata a minden neki, a pasi a legnagyobb szerelme. Az egy dolog, hogy mi, akik 10-15 évvel idősebbek vagyunk, tudjuk, hogy csak gyerekszerelem és ők nem egy pár, de az ő mércéjén ez másképp van, ettől ő nem hülye, sőt!
Mi a fenének akarsz te szórakozóhelyre menni 15 évesen ?
Még fiatal vagy ahoz , majd 3 év múlva menj.
És a "párom" szó nem gondolod hogy túlzás ? Ezt a szót azok használhatják akik sok éve házasok , gyerekük és unokájuk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!