Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex barátom nem tudja elfogadni...

Ex barátom nem tudja elfogadni, hogy vége a kapcsolatunknak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mivel messze laktunk egymástól, nem tudtunk gyakran találkozni. Fél évig "voltunk együtt", azalatt 6 alkalommal láttuk egymást. Az, hogy neten beszéltünk, nem pótolta a jelenlétét. Én nem akartam húzni a dolgokat, megmondtam, hogy esélytelen egy kapcsolat, ha nincs közöttünk személyes kapcsolat. Akkor azt mondta, hogy ő is így látja, és ne folytassuk. De azóta is minden nap ír sms-eket, emailekkel bombáz. Ma éppen fent voltam facebook chaten, és azonnal írt, hogy öngyilkos lesz, ha nem kap vissza, illetve leírta, hogy romba dőlt az egész élete. Mit lehetne vele tenni? Ez már rosszabb, mint a zaklatás...

18/L

2012. ápr. 4. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Nehogy hagyd magad zsarolni. Milyen undorító ez a pasi.

Tiltsd le mindenhonnan, ahol el tud érni téged.

2012. ápr. 5. 08:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ez nem normális dolog. Megérteném, ha 10 éves házasság és 2 gyerek után mondanád neki,hogy vége, de így? Azért nagyon rossz lehet neki. Én még egyszer megírnám neki, hogy sajnálom, de én nem szeretem már, nem tudnám vele elképzelni az életem, mindenképp vége.Próbáljon ő is továbblépni, lesz majd más, aki szereti, és neked is. Többet ne írjon, mert nem olvasod, telefont nem veszed fel, nem azért, mert bunkóskodni akarsz, hanem azért, mert tudod hogy így lesz a legjobb.
2012. ápr. 5. 09:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem kellett letiltanom, mert "bosszúból" letörölte magát facebookról, és kitörölte a telefonszámom. Ma írt egy email-t, hogy az anyja mindig is tiltotta tőlem, mert hogy minden fiatal lány k.rva, és féltette szegény fiát (30 évesen...) Így nem akar többet kapcsolatba lépni velem, hallani sem akar rólam.
2012. ápr. 5. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Annyit mondjál még neki, hogy utolsó figyelmeztetés, hagyjon békén - ellenkező esetben zaklatásért feljelented. Már az új jogszabályok szerint telefonon is el lehet követni a zaklatást, tehát ne töröld ki az sms-eket, mert az bizonyíték. Ha nem hagyja abba, akkor levélben jelentsd fel a rendőrségen (nem személyesen, mert szeretik lerázni az embert)
2012. ápr. 6. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!