Én pedig olyan dolgokból állítok össze kis csomagot, és én is ilyet szoktam kapni, ami finom, nem olyan drága az, de magamnak nem venném meg, mert luxusnak gondolnám. Az előbb említett 1500-ból 4 darabot vehetsz pl.
A bonbont én nem csípem, mert ez az, hogy bemegyek az első boltba, leemelem, s kész.
Akkor inkább valóban valami húsvéti jelképpel kedveskedj! Akár húsvéti szalvéta, akár valami festett fatojás - nem törik:)
2012. ápr. 4. 19:11
12/24 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is tetszik ez az ötlet, de most tényleg olyan, mintha meg szeretném venni a szimpátiájukat. De ha úgy alakul, karácsonyra ilyesmit fogok összeállítani! :D Valami azstaldísz, stb... Aranyos. :)
A bonbon meg tényleg olyan, hogy leemelem és kész... Most már tényleg nem tudom, mit csináljak. :S
2012. ápr. 4. 19:16
13/24 anonim válasza:
De nem akartalak megzavarni. Hát akkor vigyél egy nyuszitojást, meg egy kisnyuszit - nem tévesztik össze:) És mondhatod kedvesen, hogy küldött a nyuszika veled egy kis meglepetést. Ezek nem drágák, nem törnek, nem hivalkodók, aktuálisak. Ne görcsölj, viszel is, meg nem is:)
2012. ápr. 4. 19:25
14/24 A kérdező kommentje:
Vittem egy bonbont. És tetszettem nekik! :D^^
2012. ápr. 5. 20:36
15/24 anonim válasza:
Akkor megoldódott:)
Nem akarok viccelni, de nem lenne furcsa, ha a bonbon a te anyukádnál bukkanna fel egyszer. Én ugyanis az ajándékba kapott bonbont sose bontom fel, hanem továbbajándékozom, míg a szavatossági idő engedi:))
2012. ápr. 6. 08:29
16/24 A kérdező kommentje:
Én rögtön megeszem, amint elmennek a vendégek. :D Igaz, kicsit kényszerevő vagyok, de még mástól sem hallottam ilyet. Miért csinálod? :D
2012. ápr. 6. 11:27
17/24 anonim válasza:
Valahogy nekem a bonbon olyan becsapós flanc: minél dekoratívabb a doboz, annál nagyobb a csalódás. Volt, mikor félméteres dobozban árválkodott vagy nyolc kis golyó. Így aztán rákaptam, hogy ha ilyen hétnyelven beszélő desszertet kapok, berakom a szekrénybe, és ha megyünk valahova, viszem ajándékba. Ők is azt hiszik,amit én:mi a fenének költi ilyenre a pénzt. Arra kell vigyázni, nehogy annak vigyem, akitől kaptam, de az érdekes lenne, ha egyszer visszakerülne hozzám:))Ilyen egyébként előfordult már vázával:))
2012. ápr. 6. 11:35
18/24 anonim válasza:
én mondjuk sarokreszelőt,szappant,hónaljstiftet adnék.......azt legalább használják....bonbonnal meg virággal dörzsölhetik a hónaljkutyát nincs értelme......megvan még a pasi?Ha nincs lennék a szerelmed!(márcsak a cuccok miatt is) :DDDD na de tényleg jólnevelt csajszi vagy.szívesen megismernélek ha szingli lettél azóta!:))
2012. szept. 13. 18:28
19/24 A kérdező kommentje:
Igen, szingli vagyok. Jó volt együtt, amíg tartott a fellángolás, de két hónap után rájöttem, hogy nem szeretem, így nincs értelme, és hát szakítottam. Először sírt, hogy ő így meg úgy szeret, de azóta már elég sok lánnyal láttam, szóval jó döntés volt... :D
2012. szept. 23. 18:31
20/24 anonim válasza:
A lényeg hogy jól nevelt és udvarias voltál .:):D jézusom,ez két éve volt!:D azóta gondolom vittél pár bonbont:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!