11/24 anonim válasza:
Sajnos nekem sem tetszik, nagyon nem. Van ismerősöm, aki így nevezte el a gyerekét:-( Képtelenség becézni és az ejtése sem szép. Bocsánat...
12/24 anonim válasza:
Azt se tudtam hogy van ilyen név.
Mindig a vezetéknévvel együtt hallva tudok viszonyitani hogy ez passzol e vagy sem.
13/24 anonim válasza:
Jó kérdés. Ugyanis Lázár Ervin az egyik kedvenc íróm, szóval ezért tetszik. Viszont volt egy iszonyatosan bunkó kollégám, akit így hívtak, ezért nem adnám a gyerekemnek, hátha olyan lesz, mint ő. Amúgy őt Zodinak becézték.
14/24 anonim válasza:
Szupi. Ismerek valakit, csodálatos férfi.
16/24 anonim válasza:
Tetszik, olyan varázslós hangzása van, de nem adnám a gyerekemnek.
17/24 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm gyerekét hívják így, kíváncsi voltam kinek hogy tetszik ez a név! Nekem abszolút nem tetszik, akkor inkább már Zoltán, még az is szebb név.
2012. ápr. 4. 15:27
18/24 anonim válasza:
Szörnyű név, van egy kisfiú a környezetemben, akit ezzel a névvel "áldottak" meg.
19/24 anonim válasza:
2 kisfiút és egy felnőttet ismerek ezzel a névvel, de én sajnálom őket, nekem nagyon nem tetszik.
Ezt a nevet egy állatmesében el tudom képzelni, de a való életben inkább mókás.
20/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a név. Viszont határozott, nem elbecézhető név, vannak sokkal rosszabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!