Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Amikor tinédzser lett...

Szülők! Amikor tinédzser lett a gyereketek mi volt az a dolog, amikor elősször csalódtatok viszonylag nagyot benne?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amúgy hiedelmeikkel ellentétben nem voltam piás, nem ittam, jó, néha kirúgtam a hámból, de nem volt vészes. Kb 3/4 évig tartott az időnként-ittasan-hazajövök időszak, de nem voltam soha csatakrészeg. Megkönnyebbültek, mikor megtudták, hogy nem alkoholra verem el a pénzem, hanem még mindig csokira. :)

23L

2012. ápr. 6. 04:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyámnak akkor, amikor elkezdett különbözni a véleményünk. Ez fokozódott, mikor otthagytam a bölcsész szakot, amit ő erőltettem rám a természettudomány helyett.
2012. ápr. 6. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:
De durva hogy ennyi gyerek vagdossa magát. Sajnálatos, hogy valamiért ide jutottak. Én szülőként próbálok visszaemlékezni, hogy mi volt a két fiammal csalódásilag, de hála Istennek nem nagyon jut eszembe semmi. Tán mikor a 20 éves fiam kibukott az egyetemről, ezt nehezen akartam elhinni, de ez sem csalódás volt, hanem úgy éltem meg, hogy már nincs mit beleszólnom az életébe, majd intézi ahogy tudja. És most két év múltán újra jelentkezett, csak most tanulni is szándékozik. A 15 éves fiam is sínen van, céltudatos, tanul, normális, semmi bosszantó tény. Igen szerencsésnek érzem magam. 38/nő
2012. ápr. 6. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Mikor én vagdostam magam és anyám egyszer észrevette, simán elhitte, hogy a patkányaim karmoltak össze. Remélem, ha nekem lesz gyerekem és valami baja lesz, akkor észreveszem és időben veszem észre.
2012. ápr. 6. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Mikor középsuliba kerültem, és elkezdtem esténként eljárni otthonról barátnőkkel. Nem ittunk, épp csak bejártunk a városba, ha beültünk valahova, akkor sem az ivásról szólt a dolog.

Édesapám egy idő után teljesen kétségbe esett, hogy majd teljesen el fogok zülleni, és mi lesz majd belőlem.

Felesleges volt az aggodalma. Nem zülöttem le, de legalább kiszórakoztam magam mire felnőtt lettem, és akkor már tudtam a koromhoz megfelelő felelőségtudattal élni.

2012. ápr. 6. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!