Melyket válaszam?
A nevem Nika 17 éves vagyok.
.1 éve és 4 hónapja egyűt vagyok egy 20 éves fiuval.
A szűleim bele-egyeztek a kapcsolatunkba.
Mivel a vallásom Baptista és az övé Ortodox igy vallási szempontból nem lehetünk együt.
Apa azt közölte velem hogy ha össze akarok vele házasodni a jövöben az ö támogatásukra ne számitsak..
Nem akarom megbántani öket de én nagyon szeretem öt.
Mitt válasszak a szüleimet vagy öt.
:(:(:(:(...bocsi ha nem irtam valami helyesen
Szerintem a szüleidet.
Ok:
Még fiatal vagy a házassághoz és általában ebből lesznek a válások, két fiatal tudatlan, meggondolatlan szerelmes összeköti életét és pár év múlva elválnak. Ha elválsz tőle nincs kihez menned, nincs senkid. A szülieid viszont mindig megmaradnak!
Vagy ülj le és beszéld meg velük, találj ki nyomós érveket és próbáld megmagyarázni hogy te hogy érzel. Sok sikert!
de ök soha nem halgatnak meg:(:(:(:(:(
az apám ö nem az igazi...5 vagyunk testvérek amikor én születtemmar a szüleim külön éltek...1 éve
előző vagyok:
Ha fejben nem tudsz döntést hozni, hallgass a szívedre, hogy mit súg:)
Még felesleges azzal foglalkoznod, hogy nem fogadnák el a párodat a szüleid vejüknek, ugyanis nagy valószínűséggel nem fogtok eljutni az esküvőig (túl fiatal vagy még). Szóval ne parázz :)
Amennyiben viszont tényleg ott tartotok, hogy eljegyeznétek egymást, szerintem menj bele. Nagyon primitív dolognak tartom a "vallási szabályokat", azt meg végképp, hogy erre hivatkozva kitagadnak valakit a családból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!