TüZELős kutya? MEDDIG TART? MIKOR válaszam szét őket?
Van két Mini Yorki kutyám! a lány 1 hónapos a fiú 8 hónapos!! A két kutya egy helyre vannak éjszakára össze zárva!!
Ma vettem észre rajta h tüzel..
Mikor kell szét választani?? Meddig tart a tüzelés?? És meddig tart utánna a Fogannatos idő..
Még nem szeretnék kiskutyákat mert a lány kutya még nem állsz kész és én se kiskutyákra!!
Elöre is köszönöm!!
10 hónaposan fedezteted a kutyádat?? Gratulálok, te marha úgynagy állatbarát!
Úgy birom hogy ilyen ... nem mondom ki milyen emberek fedeztetik a kutyájukat, és halvány lila gőzük sincs az egészről!
17:11 Te miről beszélsz? Vagy moderáltak egy hozzászólást és arra válaszoltál vagy nem olvastad el a kérdést :P
Ne legyél már így felháborodva a semmin..
Tök jól teszi a kérdező, hogy megkérdezte mikor vegye szét őket, mert NEM akar kiskutyát.
Amúgy szerintem elég nehéz 25 napig különzárni 2 kutyát. Nem lesz könnyű feladat. Szinte folyamatos felülvigyázást jelent. Nálunk volt, hogy a szomszéd kutya szó szerint átmászott a kerítésen és kifeszítette a pajta ajtaját valahogy. Szerencse, hogy nem jött neki össze a dolog.
A miénket talán idén végre sikerül ivartalanítani.
17:11-es "Tök jól teszi a kérdező, hogy megkérdezte mikor vegye szét őket, mert NEM akar kiskutyát."
Ja-ja tökjó...csak,MÉG nem akar ami nem azt jelenti,hogy később nem is lesznek kölykök!
Ott van benne a kérdésében.
"Még nem szeretnék kiskutyákat"
Jó lenne, ha egyáltalán nem akarnál kiskutyákat, főleg nem kis méretű (=tenyésztésre totálisan alkalmatlan) szülőktől..... A yorkie az egyik legjobban elb... akarom mondani elrontott fajta, nem kellene rátenni pár lapáttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!