Olyan undorító anyám. Lehet vele valamit csinálni? Vagy megszoksz, vagy megszoksz.
Sokszor több mint egy hétig nem mos hajat,állítása szerint őt is zavarja mert viszket a feje meg minden. égő,hogy beszólnak nekem mások,hogy láttam anyukádat már megint tiszta zsír volt a feje. Azt mondja azért nem mossa meg nincs rá ideje,szerintem mindenkinek arra van ideje amire időt akar fordítani.
Utálok kint a konyhában enni mert mikor ő végez az evéssel bele böfög az arcomba. Mikor beszólok hogy jó hogy nem hánysz le,akkor csak vállat ránt. vagy a másik hogy fingik. Ha neki fingani vagy büfögni kell akkor nem érdekli ki van itt megteszi. Nagyon égően viselkedik. Pl. múltkor is itt volt egy barátnőm,anyámnak fingani kellett hát kinyomta,meg utána evett és utána böfögött,meg utána turkálta ki kaja maradékot a szájából. Nagyon gusztustalan volt,és égő is. barátnőm is csak lesett.
De ha szólok neki akkor csak mondja hogy ő az ő lakásában azt csinál amit akar,nem tetszik valami el lehet költözni. Szerintem meg tiszteletben tarthatná hogy vendégek is jönnek a lakásba.
Akinek ilyen az anyja az mit csinál vele?
20/L
Hát még csak nem rág kezdtem el dolgozni,így még ne merek elköltözni h 2 hónapos munkám ha kirúgnak még munkanélkülit sem kapok.
minimális időt töltök vele kettesben ,és nem szívesen hívok be senkit. Jobbat eddig nem tudtam kitalálni.
szerintem ki akar utálni a lakásból. úgy gondolja, ha dolgozol, akkor költözz el. sajnállak.
szerintem is az lesz a legjobb, ha szépen összespórolsz egy kis pénzt, és valami jó ismerőssel kivesztek egy kis lakást.
utána hónapokig ne menj hozzá, ha kérdezi, akkor mondd meg, h tisztálkodjon rendesen, akkor majd meglátogatod.
Szerintem megunta, h ingyenélő vagy - bocsi, tudom, dolgozol, de az ő szemszögéből az vagy -, és el akar üldözni.
Ha nekem mondaná bki, h ha nem tetszik vmi el lehet húzni, abban a pillanatban mennék, de örökre, vissza se néznék többet.
De mikor még iskolába jártam akkor is ezt csinálta. 3-4 éve tűnt fel hogy így viselkedik. Neki ez valahogy természetesen jön. Szerintem azt unta meg h mindig beszólok neki mikor az orrom alá fingik vagy beleböfög az arcomba hogy jó h nem sz.arsz le vagy hánysz le,meg megmondom neki h de gusztustalan vagy,stb... és erre ideges és beszól h el is lehet menni ha nem tetszik.
Egyébként mióta van munkám beszállok a költségekbe.
Szerintem csak szimplán tirpák az anyukád - már bocsánat hogy ilyet mondok.
Lehet megkattant a válás után, vagy már nem lát célt az életében aztán úgy van vele xarik az alap higiénés viszonyokra is.
Spórolj össze valamennyit aztán vkivel költözz közös albiba. Hidd el lehet hogy anyagilag nem olyan jó, de lelkileg és hosszútávon kellemesebb így élni.
Ugh és én még azért hordom le állandóan anyumat ha 3-an tvzünk otthon kényelmesen a kanapén és pukizik aztán meg vihog. Ok, ez is idegesítő mert büdi, de legalább más előtt nem csinálja... hálaégnek.
Nekem nincs tippem, viszont tanácsom van. Nem tudsz leülni vele egy nyugis pillanatában vele és valahogy megbeszélni ezt az egészet?
Az én családomban a szellentés és böfögés természetes. Egymás előtt nem szégyelli senki, kivétel engem. A böfögés még hagyján (persze azt is visszafogottan), de sosem eregetnék hatalmasakat mások orra alá.
Én mondhatni már megszoktam, de vannak gyengébb napjaim, amikor legszívesebben én is oda-oda szólogatnék, amikor a reggeli kávémat kortyolgatva ébredezek, hogy basszus muszáj a konyhaszekrényen könyökölve az ablakon nézelődve akkorákat szellenteni, hogy repedezik a fal? Ez engem is rohadtul idegesít sokszor, de nem szólok. Viszont hozzátartozik, hogy ettől függetlenül a családom ad magára, illetve ha vendégeink vannak, akkor mindig visszafogják magukat!
Ebből kiindulva gondolom azt, hogy megérne egy próbát egy beszélgetés. Kössetek egyességet. Te nem szólsz bele, hogy mit csinál, ha nincs nálatok senki, cserébe ha van, akkor próbálja kicsit szolidabban intézni ezen dolgait.
A hajmosás legyen az ő gondja. Elhiszem hogy ciki, de ezen már ne akarj vitázni vele. Azt hiszem nem te leszel az, aki megtanítja a helyes tisztálkodást a felnőtt fejének. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!