18 éves fiú vagyok, és nem értem, hogy anyámat miért zavarja, hogy vettem 1 borotvát, és szeretnék megborotválkozni.18 évesen azért már eldönthetném, hogy szeretnék-e borotválkozni, nem?
"Ja, attól férfi a férfi, ha tiszta dzsumbuj,..."
Ja.
A nő meg attól nő ha szilikont tömet a mellébe,a szájába.Idősebb korában a hátára húzatja az arcbőrét.
A lényeg az,hogy senki ne úgy nézzen ki ahogy a megszületett,hanem egy kicsit alakítsunk rajta.
mert az "jön be"
Mire fel ez az idióta természetmánia már megint?Talán az életbe nem volt rajtad még smink?Vagy nem volt festve még a hajad?Nem igaz hogy ezek közül egyiket sem csináltad még.
Az igényes férfiak igenis szőrtelenítik magukat vagy fazonírozzák , semmiképpen nem hagyják meg az Amazonaszt amit te természetesnek mondasz.Arnold Swarzeneggert el tudtad volna képzelni szőrös mellkassal?Biztos hogy nem , pedig már nem fiatal.Nők milliói voltak oda érte pedig babapopsi simaságúra volt borotválva a mellkasa.És ő aztán férfi , nagyon férfias Arnold.
A férfi nem attól lesz "igényes" ha férfi jellemzőket eltünteti és simabőrű,majdnem köcsögöt farag magából.
De ha figyel a tisztaságára ,a vasalt ingére,nem felkunkorodó gallérjára,jól megkötött nyakkendőjére ( ha éppen úgy kell öltözni),mindig tiszta cipőjére,akkor talán lehet igényesnek nevezni.
Édesanyád biztos a 60-as években él.Ma már mindenki szőrtelenít , mivel ez a normális.A túlzott szőr nagyon esztétikátlan és egy kidolgozott , izmos férfi felsőtesten kifejezetten kiábrándító.Én sem értem mi ez a hülye természet mánia , vannak nők akik a nemi szervüket sem szőrtelenítik még nem is fazonírozzák , ismerek férfit aki ezért dobta ki a barátnőjét mert teljesen szőrös volt neki , egy őserdő.Jogosan dobta a srác szerintem , én a helyében le is hánytam volna , tiszta igénytelen csaj lehetett.
Előző , Arnold S. férfias igen viszont ez ilyen mértékű izmosság már nem olyan szép szerintem.
Lehet, hogy valakinek az a férfias, ha csupa szőr a hím, de nekem konkrétan hányingerem van, amikor a strandon meglátok egy talpig szőrös férfit. Még a gondolata is riasztó.
Ráadásul nem egy 50 éves pasasról van szó, hanem egy 18 éves fiúról, a mai csajoknak ez kell és nem valami jeti.
jah így már más tészta, azt hittem arcszőrzetről van szó,
bár azt se tilthatja meg, ha te le aakrod, amx nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!