18 éves fiú vagyok, és nem értem, hogy anyámat miért zavarja, hogy vettem 1 borotvát, és szeretnék megborotválkozni.18 évesen azért már eldönthetném, hogy szeretnék-e borotválkozni, nem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 11:55
11/31 anonim válasza:
Miért avatod bele, egyébként nyugodtan, tényleg gáz az ősember odalent, szerencsére a párom is rendbe rakja.
12/31 anonim válasza:
no comment... csak remélem, hogy nem a lábadat
13/31 anonim válasza:
Ilyen dolgokhoz mi köze édesanyádnak?Én sem osztom meg vele hogy hogyan meg hol szőrtelenítem magam.
16/31 A kérdező kommentje:
Hónalj, köldök alatti rész, mellkhas rész.. hosszú, göndör szőrzet van ott, és 3-4 nap alatt visszanő, de azért szeretném, ha igényes lenne. Nem, nem a lábam.
2012. márc. 31. 13:08
17/31 anonim válasza:
Megértelek, ma már a pasik is lehetnek igényesek.
Ha nagyon zavar a mellkas szőrzeted és nem akarod, hogy hamar nőjön le is gyantáztathatod kozmetikussal (nem szégyen).
22/L
18/31 fúróferkó válasza:
"...szeretném, ha igényes lenne."
Tudod komám,ha egy 18 éves fiú azt hiszi attól lesz igényes,ha a természetes külsejét erőszakosan megváltoztatja ,akkor téved.
Anyukád nagyon jól próbál a helyes irányba terelni,férfivá nevelni.neki igazán elhiheted tudja mitől férfi a férfi.
19/31 anonim válasza:
Ja, attól férfi a férfi, ha tiszta dzsumbuj, gondolom a szőrös hát is bejön neked.
20/31 anonim válasza:
Javaslom, hogy pl. a mellkasodon, ha nagyon-nagyon akarod, akkor is csak gyantával szedd le vagy inkább menj el kozmetikushoz. Fáj egy kicsit eleinte, utána megszokod, de egy hónapig nem kell vele bajlódnod.
Ha nagyon-nagyon-nagyon alacsony a fájdalomküszöböd, köldököd alatt szedheted borotvával is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!