Hogy képzeled magad 10 év múlva? Házas, elvált, szülő? Esetleg egyedülálló?
Valószínűleg megint munkanélküli leszek, mint négy-öt évente általában.
Ötvenes, magányos, macskás nő leszek most is van egy kormos, aki tíz év múlva 19 éves lesz ha lesz.
Vagy............
Megnyerem a lottó ötöst és rengeteeeeeg macskám lesz.
10 év múlva? Ez nagyon nehéz kérdés. Azt nem tudom, hogy 2-3 év múlva mi lesz. Nem ám 10 év múlva. De, hogyha álmodozni "kell" akkor jó.
Először is 29 leszek akkor. (Te jó ég...)
Egy szép csendes helyen élek a férjemmel, és a kislányunkkal. Esetleg addigra egy kisfiú is jöhet. Talán ennyi. Nem gondolkodom túl nagy dolgokon, mert nem akarok csalódni. Inkább csak apróságok, melyek mégis örömet okoznak.
19L
Én akkor leszek 27 éves :) A jelenlegi barátommal ekkorra képzeljük a házasságot, meg a gyerekvállalást.
Remélem minden összejön, bár ahogy magamat ismerem....
Idén augusztusban lesz az esküvőnk, szóval 10 év múlva biztos házas(nem hinném, hogy elválunk:D), addigra szerintem olyan 5-6 éves lesz a (remélhetőleg) kislányunk, Niki, és nagyon remélem, hogy a kutyusom még élni fog, imádni fogják egymást a kis Nikivel. Akkor 12 lesz a kutyus.
Na meg nagyon remélem, hogy előrééb lépek a munkámban, egyelőre szeretem, amit csinálok, de nem csinálnám ezt egész életemben.
25 vagyok, van egy lányunk a párommal
35 éves koromra szeretnék még egy gyereket (ha már kívánságműsor, kisfiút:-)), egy kertes házat, kutyát, jogsit és még pár nyelvvizsgát.
Szeretném, ha a szüleim még egészségesek lennének.
Szeretném, ha a testvéreimnek is lennének gyerekeik, összejárnánk néha családozni :-))
A párom szeretne eljutni Japánba, nekem nincs ilyen álomnyaralós országom. A piramisokat megnézném, talán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!