Hogy lehet sok ember ennyire sz*mét? (bocsánat)
Olyanokra értem, akik szétszednek egy szerelmes párt.
Vagy azért mert pl a másik lánynak is megtetszett a fiú, de nem érdekli hogy már pl több hónapja, vagy akár 1-2 éve kapcsolatban vannak. Mindent elkövet hogy szétszedje őket.
De miért jó ez neki? Ha még a fiú sem akarja.....
Vagy a másik amikor valaki szimplán irigységből szétszed egy boldog párt, utána meg hagyja őket a fenébe, de meg van magával elégedve hogy szétszedte őket.
És még sorolhatnám.
Miért ilyen sz*mét, aljas rengeteg ember? Valaki boldog de csak azért is tönkreteszik a boldogságát, mert neki nem tetszik....
(félreértés ne essék, nem rólam van szó)
De komolyan nem értem az ilyen embereket....akkor meg egyesek miért csodálkoznak, ha a másik (akitől elszedték a barátot/barátnőt) nekiesik, és megveri?
Olyankor meg könnyű eljátszani az áldozati bárányt?
(NEM provokációnak írom, de tényleg nem értem.....)
Szemetek az emberek,ezen nem tudsz változtatni,ez van.Féltékenységből,irigységből szedi szét őket,csak azért,hogy rossz legyen nekik és hogy lássa,hogy szenvednek.Sok ilyen "ember" van.Vagy a pár dörgölte a 3 orra alá a boldogságukat és a 3-ik megelégelte.Mondjuk ez elég logikátlanul hangzik.Mindenesetre velem történt ilyen,s.eggbe tudtam volna rúgni őket,mégsem kellett az az undorító pasi,aki ezt csinálta velem direkt,úgyhogy nem szedtem szét őket,de szerintem nem is tudtam volna.Mindenesetre az a pár,aki így villogott előttem,amikor én a legnagyobb bajban voltam,szétment 2 év múlva mégpedig úgy,hogy megcsalták egymást.Ennyit értek.
A 3 lehetőség meg az,hogy nem szerették egymást eléggé.Én ismerek egy olyan párt,akik miatt több ember élete ment tönkre,sokan próbálták őket szétszedni,mégsem sikerült.Le lehet pontozni,de tényleg olyan undorító dolgok történnek az életben,amibe rossz belegondolni és nemcsak a 3-ik fél a hibás...lehet,pont a 3-al csesztek ki a legjobban.Ki tudja?
Azt a párt lehet szétszedni, ahol baj van.
Aki menni akar, azt el lehet vinni, aki nem, arra meg rá is mászhat egy nő, akkor sem hagyja el a párját.
Nem csak 1 emberen múlik a dolog.
Én a sz*rkeverésre értem.
Hogy elterjesztenek mindent az egyik félről, a másik fél meg (miután már az X milliomodik embertől hallja vissza) elkezd kételkedni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!