Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok párnál működik a nagy...

Sok párnál működik a nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
sokan azt mondják hogy hülye vagyok hogy 20 évvel idősebb a barátom. Ő nem igazán becsül és lehet igazuk is van emiatt hogy ezt mondják rám. De akkor sok kapcsolat mégis hogy működik ilyen nagy korkülönbség mellett?
2012. márc. 26. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
A legtöbb nagy korkülönbséges kapcsolat kudarcra van ítélve, a nagy, sokszor generációs különbség miatt. Őszinte ,igaz szerelem, és nagy-nagy türelem, és megértés kell hozzá, és talán működhet. De ez sajnos kevesekben van meg.
2012. márc. 26. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Teljesen egyénfüggő. Ha nem becsül téged, akkor kár folytatni. Ettől függetlenül nálad is működhet egy ilyen korkülönbségű kapcsolat, csak nem a mostani partnereddel.
2012. márc. 26. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Nálunk 12 év a korkülönbség.

A férjem 49 éves én 37.

17 vagyunk együtt,15 éve házasok.Van egy 14 éves fiúnk.A kapcsolatunk tökéletes.

Nálunk a férjem olyan,mint egy kisfiú.Igényli az anyáskodást (na ez az ami miatt tökéletes a kapcsolatunk,mert én imádok anyáskodni),a babusgatást és a törődést.Az első perctől fogva szerelem,még most ugyanolyan szerelmesek vagyunk,a gyerek néha be is szól,hogy már nem kéne igy turbékolni ennyi idősen.

Nálunk azért van harmónia,mert mindketten szerényen nőttünk fel,becsületesek és tisztelet tudóak vagyunk.Tiszteljük,szeretjükés becsüljük egymást. Ez a mi "titkunk".

2012. márc. 26. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálunk 13 év és tart 16 éve néha vannak surlódások mint minden más párkapcsolatban de mindig közös nevezőre jutunk.De még sosem éreztem hogy a korkülömbség miatt lenne, szerintem az természetes hogy egy bizonyos dolgot nem egyformán látunk és igy kerek a világ.
2012. márc. 26. 17:45
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Függ attól, hogy te hány éves vagy. Ha 20-25 akkor felejtős csak sírás lesz a vége. Ha már 30 fölött akkor simán járható az út.
2012. márc. 26. 17:59
 6/11 A kérdező kommentje:
20-25 között vagyok
2012. márc. 26. 18:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha egy ideig nem is okoz gondot, amikora pali 60, a nő 40, tuti...
2012. márc. 26. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiféleképpen nem jó ötlet ennyire idősebb palival kezdeni,bár tény,hogy van,akiknél működik...meg kell találni azt,aki törődik veled.Ezt a párodat jobb,ha hanyagolod.
2012. márc. 26. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező nálad még sok.
2012. márc. 26. 21:30
 10/11 LazyJones ***** válasza:
Nálunk 13 év különbség van, egyelőre működik. Apró surlódások vannak, de a korkülönbség dacára mindkét oldalról őszinte a szerelem.
2012. márc. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!