Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltitkolta a férjem, hogy 1...

Eltitkolta a férjem, hogy 1 hete kirúgták a munkahelyéről. Állítólag anyóséknál volt ez idő alatt. Te elhinnéd?

Figyelt kérdés

Nem értem el a páromat a mobilján, ezért a munkahelyén hívtam. Ott közölté velem, hogy múlthét kedd óta nem dolgozik ott, mert kirúgták.

Azonnal hívtam anyósékat, hogy ők tudtak-e erről, valamint hogy hol lehet a párom. Anyós azt mondta, hogy egész múlthéten náluk volt a párom, munkaidő helyett, ma meg állás interjúra ment.

Ekkora hazugság után már nem tudok hinni neki/nekik.

2012. márc. 26. 10:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Biztosan meg volt rá az oka, hogy neked nem mondta el, hiszen még lehet, hogy fel sem dolgozta.

Attól függetlenül az ember csakis a férjével, feleségével beszélheti meg, ha valami gubanc van.

Mindenesetre kedvesen és nem letámadva kérdezd meg tõle, hogy mi történt?

2012. márc. 26. 11:34
 22/37 anonim ***** válasza:
49%
hát ha nem vagy biztos benne, akkor vegyél ki egy napot, hívd fel anyukát, hogy ott van-e a fia, ha azt mondja igen, csöngess be. Vagy egyszerűen csak állíts be, és nézd meg, hogy mi van.
2012. márc. 26. 12:47
 23/37 A kérdező kommentje:
A párom még mindig nem jelentkezett. 7kor elindult, hogy "dolgozni megy". Mindjárt 1 óra van, és sehol. Anyódék sem tudják hol van, állítólag 11re ment állásinterjúra.
2012. márc. 26. 12:58
 24/37 anonim ***** válasza:
48%

Ha 11 -re ment interjúra, az min. délig eltart.

Gondolom utána kiszellőzteti a fejét, talán megebédel valahol.

Szerintem egy felnőtt férfit nem lehet ennyire szoros kontroll alatt tartani!

Nyugi, próbáld mással elfoglalni magad, most olyannak tűnsz, mint egy kitörni készülő vulkán :)!

2012. márc. 26. 13:10
 25/37 anonim ***** válasza:
72%
Nem ismerlek titeket, nem ismerem az előzményeket. Ha az én férjem ilyet csinálna, én azért nem esnék neki, mert úgy gondolom, azért egy férfi büszkeségét baromira sérti, ha kirúgják a munkahelyéről. Egy férfi a családfenntartó és ez a szerepe most sérült. Valószínűleg gyáva volt, hogy nem mondta el neked. Most próbál újra elhelyezkedni, ha ez sikerül, akkor már gondolom elédállna a történettel. Nézd, az ember nem mindig úgy viselkedik, ahogy az helyénvaló és logikus lenne, van, hogy félelmében hazudik. Nem szép, ez tény, de ha nem ilyennek ismerted, akkor én nem feltételeznék róla rosszat, nem esnék neki, hogy miért hazudott, hanem megbeszélném vele és biztosítanám arról, hogy támasza vagyok. De még egyszer mondom, nem ismerem az előzményeket, hogy hazudott-e már azelőtt is komoly dologban, mennyire veszítetted el a bizalmat irányában.
2012. márc. 26. 13:23
 26/37 anonim ***** válasza:
67%

Vajon mi rosszat írtam ma 13.10-kor?!?!

HR-es vagyok, tudom hogy mit jelent egy interjú.

2012. márc. 26. 13:45
 27/37 anonim ***** válasza:
68%

Nekem annyira furcsa, amit egyesek irnak. Miért kell a büszkeseged egy szabadon valasztott szerelmi kapcsolatba?

Volt egy olyan kollegank, akinek a felesege a ceget hivta fel, harom nappal a ferje kirugasa utan, hogy beszelni akar vele, a cegtol tudta meg, hogy mar nem dolgozik ott, majd kesobb azt is, hogy egymillat sikkasztott, azert. Rendorsegi ugy lett belole. Na most kerdem en, egy kolcsonos tiszteleten alapulo hazassagban mi szukseg erre?

Kerdezo, nem gondolom, hogy nalatok ilyesmi lenne, de azert leultetnem a férjedet egy jo szora, ha hazaer. Felnott ember ide vagy oda, jogod van tudni mit muvel a hatad mogott, ha joban rosszban kialltok egymas

mellett!

2012. márc. 26. 13:47
 28/37 anonim ***** válasza:
34%
27, igazad lenne a kontroll meg felnott ember dologban, ha nem most derült volna ki, hogy otthon mar többi mint egy hete hazudozik.
2012. márc. 26. 13:50
 29/37 anonim ***** válasza:
55%

Remélem, engem soha nem hoz össze a sors olyan "férfival", akinek ennyitől oda a magabiztossága.

Ráadásul akivel összeházasodsz, azelőtt nem kell szégyenkezni.

2012. márc. 26. 14:58
 30/37 anonim ***** válasza:
23%
Azért nagy gáz lehet a kapcsolatban ha nem akarta elmondani.
2012. márc. 26. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!