Nagyon kivan a t*köm a saját családommal, úgy érzem tehetetlenek és ha én nem védem meg őket, illetve nem segítem őket, megfulladnak. Szerintetek mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Édesanyám és Édesapám külön élnek. Apámnak volt egy jólmenő cége, viszont ahogy berántották és csődbe ment, azóta nem bír lábra állni. Alkoholista lett és nem törődik semmivel. Édesanyám nagyon kapar, de annyira nincs üzleti érzéke, hogy hihetetlen. Ráadásul már évek óta azt fújja, hogy apám miatt lett ilyen a helyzet. Én mondtam neki, hogy az ember egyedül is erős és nem a másikra kell mutogatni, hanem megcsinálni, hogy jó legyen. Van 3 testvérem, 2 férjnél van, mind a ketten elég nagy trutyiban vannak. Ez valami családi átok? Bátyám és én vagyunk fiúk, viszont ő is nagyon tutyi mutyi. Miért nincsenek ötleteik, hogy kitörjenek? A leglényegesebb, amit akarok kérdezni, hogy szerintetek továbbra is fogjam vissza magam, vagy adjam ki azt ami bennem van? Én teszem a dolgomat, jutok előre és próbálnak visszarántani, mindenben a negatív oldalt keresik. Bátyámat a munkatársai átverték valami bizsuval. Én mondtam neki, hogy ne üzleteljen cigányokkal, én jól ismerem őket. Á ő megveszi a nyakláncot, mert az eredeti. Kivizsgáltatás előtt kifizette. Aztán hallom vissza, hogy szegény hülye be lett rántva és milyen szánalmas. Az én családomra hogy mernek ilyet mondani? Legszívesebben odamentem volna és belezúztam volna a fejüket a falba. Mocskok. De úgy voltam vele, hogy nekem az átmeneti munka 1 hónap maximum, neki viszont sokáig lesz és azokkal az emberekkel is kell lennie, nem akarok kics*szni vele. De attól félek, ha ilyeneket megcsinálok a családom védelmében, ugyanúgy én lennék a szemét, meg beperelnének. Pedig keményen megkínoznám őket. Ez egy az ezer példa közül. Ilyenkor olyan ideg van bennem, hogy remegek és csőlátásom van. Amikor kocsmában kötöttek bele a barátnőmbe és belém, 5-en voltak, mi ketten és mentem előre, de akkor sem mertem megcsinálni amit akartam. Egy állas befért, de én már kaptam volna fel a sörösüveget, mocskok ezek... Utána nyugi, békültek, pedig durva arcok voltak. Rendesen kivan a t*köm, mi? Szerintetek ne fogjam vissza magam? Mert bennem egyre csak gyűlik ez és akkor a végén nagy pukk lesz. A családomért ölnék is, akkor is, ha ilyen kis buták, naivak, de szeretem őket. Valaki jár még ilyen cipőben? Tanácsok?2012. márc. 25. 00:21
11/15 anonim válasza:
"Ja és, hogy mi a 9 millis? Nem tudom, hogy miért nem ismered, felénk így hívják a .357-es lőfegyvert."
Talán azért, mert egyetlen lőfegyvert sem ismerek, nem tudom, milyen fajták vannak, sőt még soha ne, is láttam.
És tényleg fogalmam sincs, merre lehetne elindulni, ha szerezni szeretnék. Különben nem kérdeztem volna rá, ha tudnám.
12/15 A kérdező kommentje:
Leteszel fegyvervizsgát. otthon még csak-csak tarthatsz fegyvert külön a tár és külön a szerkezet, védett helyen. De hogy hordhasd magaddal az egyenlő a nullával. Van rendőr ismerősöm, aki több éve irkálja a bejegyzéseket, vagy hogy nevezik a fenyegetésekről stb-ről és még mindig nem viheti magával a fegyvert civilben. Az illetékes hatóság, ahol ezt intézed majd eligazít, hogy hol, mit és mennyiért tudsz vásárolni. De mehetsz fegyverklubba is.
2012. márc. 26. 00:49
13/15 anonim válasza:
Koszi.
Konkrétan hova lehet menni fegyvervizsgát tenni meg a hozzávalókat megtanulni? Milyen intézmények csinálják ezt?
Pszichológiai vizsga van?
14/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Nem edzettem meg az értékrendemet? Szerintem az értékrendjeim ott vannak, ahol lenniük kell. Rosszat nem akarok senkinek, csak jót. Ha nem tudok jót tenni megoldom, hogy lehessen és nem adom fel ahogy mások. Nem lettem bűnöző, szélhámos. Nem tartom többre őket se kevesebbre. Nagyon szegények voltunk és én nem azért vagyok most jómódú, hogy villogjam vele és szórjam a pénzt. Meg nem azért leszek gazdag sem. Azért, hogy segítsek azoknak, akik rá vannak szorulva. Egy önző szarfej soha nem ér el semmit. De a hiszékenységet annyira nem csípem, meg a butaságot. Brrrr... De mi baj az értékrendemmel?
2012. márc. 26. 00:58
15/15 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom milyen intézmények foglalkoznak vele. Én Vagyonőr tanfolyammal együtt csináltam a fegyvervizsgát. De ha azt mondod, hogy te csak fegyvervizsgát szeretnél azt is lehet, úgy tudom. Googlézd be, hogy fegyvervizsga, vagy vagyonőr tanfolyam fegyvervizsgával utána e-mailben meg tudod kérdezni a részleteket. Pszichológiai vizsga határozottan igen, van, persze.
2012. márc. 26. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!