Miért kéne átadnom a gyerekeket? Csak mert neki pénz kell?
Fél éve vigyázom két kisgyerekre és vezetek egy háztartást. A bátyám barátnője nekiállt célozgatni, hogy ilyen meló jó lenne neki hétvégére, mert még tanul.
Ma a bátyám kerek-perec kimondta, hogy a barátnőjének kéne pénz, ezért a hétvégéimet adjam át neki. Ez alkalmanként 10ezer forint nekem.
Mondtam hogy nem, több okból: a férjem munkanélküli, alig talál, csak pár alkalmi melót; Másfél éves a lányunk, akinek elég sok kiadása van még; a gyerekek, akikre vigyázom, még kicsik, négy év alatti mind a kettő, engem is nehezen szoktak meg. Nem akarom megzavarni őket; nem bízom a csajban sem én sem a főnököm, de ha én mondanám neki, megengedné.
A lány a szüleivel lakik, nem albérletre kéne neki a pénz, hanem hogy nyárra gyűjtsön, nyaralásra, piperére.
Szerintetek kinek van igaza?
Bocs, de minek ide ész érvek? ez nem szavazás, hogy meg kelljen győznöd? képes lennél hazudni?
Azt mondod: NEM. Nincs vita, érvelés,meggyőzés, NEM van.
ugye te irtál már ki több kérdést a kislányról és a kisfiúról?
ha igen,azokat a kérdéseket tekintve nehogy belemenj,nem tenne jót a gyerekeknek
és persze a te pénztárcádnak sem
17 éves lánykára rá ne bizd őket
Persze, igazatok van, nem kéne simlizni.
De engem arra tanítottak a szüleink, hogy próbáljunk meg segíteni egymáson, mi, testvérek.
De a gyerekek nem malacok, akiknek mindegy hogy ki önti eléjük a moslékot, meg ki ganajoz alattuk.
Azért mondtam észérveket, mert alapvetően meg tudunk mindent normálisan beszélni.
De a bátyámnak nincs gyereke, így ezt nem is érti. Közben jól le is szidta anyukánk, a fenti disznós példát említve!
mondd h a főnök nem engedi, a gyerekek miatt.
de ne add át semmiképp ha nem bízol benne, mert ha csak miattad felveszik, aztán valmi lesz a gyerekekkel, téged fognak felelőségre vonni, mert te ajánlottad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!