Összeszedi magát valaha? Ti szakítanátok vele? 19l
Figyelt kérdés
5 éve járunk, ő 20 éves, de még mindig az anyjának dolgozik, meg helyette, persze fizetés nélkül. 15 korától iskolába se ment, addig sajnáltatta magát az anyja míg a sulit is abba hagyta. Most próbálom rábeszélni hogy menjen el dolgozni de nem akar. Amugy én dolgozok és egyetemre is járok. Sokszor arra gondolok hogy ő már nem fog változni, mindig anyuci pici fia lesz, pedig 14 éves koráig a nagyanyja nevelte. Elegem van.2012. márc. 24. 11:06
21/25 anonim válasza:
figyelj régen még 18 év volt a korhatár, senki nem hagyhatta előbb abba a sulit.
tavalyóta már csak 16.tehát akkor fuss neki megint.
22/25 anonim válasza:
Éppen ráérsz még pár évet agyonütni vele, de családot ne akarj vele alapítani.
23/25 anonim válasza:
Szerintem ha halvány lila szándékot sem látsz, hogy ezen változtatni akarna, akkor hagyd el. Egy kapcsolatot két embernek kell építenie, nem csak egynek.
Gondolom te sem szeretnél a mamival állandó jelleggel harcolni a pici fiúért.
Én is jártam egy anyuci kicsi fia "férfival", nem volt ennyire durva az eset, de egy életre elegem lett belőle. Előbb-utóbb te is be fogsz végleg sokallni.
24/25 anonim válasza:
Szegeny baratodat, nagyon sajnalom. Nyilvan azert nevelte a nagyanyja, mert az anyukajat nem erdekelte mi van vele. Aztan visszakerult a kepbe es o probalja "megvenni" az anyukaja szeretetet. Nagyon nehez helyetben van, ezt probald megerteni. Ha, szereted ot, beszelj vele, vidd pszichologushoz. Ha nem, akkor hagyd el es segits neki, mint barat.
25/25 anonim válasza:
Ez nagyon gáz, mivel ott vagy neki 5éve és még így se emeli fel a valagát? pfff ien emberel jársz , az is elég szégyelni való szerintem szóval nemártana ha otthagynád, ennyi idő alatt nem javult meg nem is fog, összetehetné a retkes kezét és örülhetne hogy eddig toleráltad... sürgősen hagyd ott, ha szeretne hallgatna rád legalább érted megtenné , de nem .. áh:D nem és értem hogy járhatsz még vele:D nem csak neki gáz ez hanem lassan neked is és amúgy mire ebből az emberből lesz valami hát kikészülsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!