Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a 16 éves lányoto...

Elengednétek a 16 éves lányotokat a saját pénzéből Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
Tudom, volt hasonló kérdés, de ott a pénzről nem volt szó. Van sok spórolt pénze, így nekem nem kerülne semmibe. Barátnőivel menne amúgy.
2012. márc. 23. 13:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem elengedném, de tuti a férjemmel mi is ott lennénk a tudta nélkül. Elég sz@rul hangzik, mert 16 évesen én is simán benne voltam az éjszakába és nem hiszem, hogy annyira rossz lettem. Ha megbízható a lány engedd el, 16 évesen még kellenek ezek a bulik.

A barátnői milyenek? Ez is sokat számít szerintem.

Az én lányaim 2 és 4 évesek. Előre félek az ilyen kérésektől, de egyszer el kell kezdeni...

30/N

2012. márc. 23. 16:45
 32/37 anonim ***** válasza:

Nem. A szemem láttára esett össze egy speed-es a csaj (táncolt), a futtatója meg magához térítette, és behernyózta. Nem zavartatta magát a f*szi, és a hatóságok sem.

16 évesen nem kéne ilyen durva dolgokat látnod, keresni a bajt meg főleg nem.

2012. márc. 23. 21:28
 33/37 anonim ***** válasza:
61%

Igen, elengedném természetesen!

A Balaton Sound nem egy lezüllött hely tele narkósokkal.

Tavaly voltam, semmi balhé nem volt, biztonságiak mindenütt.

Hajnali háromkor leléptem, nem volt kedvem ott aludni egy sátorban. A te lányod is mehetne, leutaznak 10-re, jól érzik magukat egész nap és hazamegy 8-9kor.

Vagy ha bérletet vesz, dobjanak össze egy kis pénzt még és béreljenek egy házat a közelben arra a 4 napra.

2012. márc. 25. 08:48
 34/37 anonim ***** válasza:
54%
Ott nem narkó megy, hanem szintetikus cuccok, kis bélyegecske, tablettácska, ilyesmik :D
2012. márc. 25. 10:22
 35/37 anonim ***** válasza:
Félóra alatt megismerkedik pár pasival, a sokadik italába véletlenül belekerül egy kávéskanállal valamiből, öntudatlan állapotba kerül, aztán majd viszontlátjuka puruttyán meg a napixaron szanaszét bszva.
2012. máj. 26. 17:25
 36/37 anonim válasza:
16 évesen az osztálytársam már 6 hónapos terhes volt el volt engedve mindenhova ahova csak menni akart. A szülei mindent megadtak neki főiskolára készült amiből nem lett semmi, a szülőket az igazgató értesítette a lányuk állapotáról az apja elájult.Jól gondold meg mert lehet felelősség teljes a lányod de a barátnői körében könnyebben rossz útra térhet már csak azért is nehogy megszólják. Sajnos sok mai fiatalnak nincs semmi önkontrollja és veszélyérzete sem.
2015. jún. 28. 18:38
 37/37 anonim ***** válasza:

több balaton soundon is voltam 20 éves korom felett, pont ezért nem engedném a gyerekemet

Év közben teljesen normálisan viselkedő, akár kitűnő tanuló, alapjáraton nem r_banc lányok is meghülyülnek pár napra. A kis 8 fős társaságom által elvett tinilányok szüzessége 2014-ben 10 fölött volt, és ez nem vicc. Aztán lehet megy a megbánás, vagy letagadják ezt egy egész életre.

Még egyszer mondom, lehet teljesen normális 16-19 éves lány a hétköznapokban, de nyáron erre a pár napra elszáll az agya, egymást amúgy is könnyebben húzzák bele minél bolondabb dolgokba.

A drogokról: füvezésen szinte mindenki átesik 18 éves koráig, mára ez már tény, soundon is a fiatalok nagy része szokott szívni. Mondjuk mennyivel jobb, hogy hányásig isszák magukat? Mert az is alap.

Szintetikus cuccokat azért már célirányosan kell keresni, de nem lehet egy nagy was ist das, akinek erre van igénye, esetleg egy olyan külföldi társasághoz is csapódhat.. hollandok nagy narkósok

2017. máj. 19. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!