Elengednétek a 16 éves lányotokat a saját pénzéből Balaton Soundra?
Jó Isten...
Milyen régimódi, begyepesedett szülök vannak! A helyi discoba sem mehetnek a gyerekeitek? Mert ott sincsenek ám nagyobb biztonságban....
Elengedném természetesen!
A heyi diszkóba bármikor érte tud menni a szülő/barát autóval ha baj van.
Balaton Soundra nem igazán...nem mindenki lakik a közelében.
De engedjétek el a lányotokat. Aztán ha neadjisten valamelyik 16 éves lányt felcsinálják, NE ITT kérdezősködjetek, hogy mit tegyetek.
17!!!
16 éves lány mellé egy 25-30éves pasi?!
egyre jobb ^^
Csak akkor,ha megbízható és vannak idősebbek a társaságban.
Egyértelmű,hogy szoktak alkoholt fogyasztani ilyen fesztiválokon (is) ,de alapvetően attól függ,milyen a gyerek.
van akinek 16 évesen több esze van mint az ott bulizó 30 éveseknek. Én inkább attól félteném,hogy belékötnek,tehát más férgektől ,nem attól,hogy be fog drogozni. Régebben voltam 16 éves,és jrátam koncertezni,fesztiválozni,soha nem fogyasztottam semmilyen drogot. A baráti társaságom megbizható volt ,és votlak idősebbek is akik tudtak "vigyázni" ránk lányokra,tehát elengedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!