Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis hogy lehet az, hogy egy...

Mégis hogy lehet az, hogy egy ember, aki a külvilág felé azt mutatja, hogy milyen rendes, tisztességes, a családját úgy kezeli, mint egy darab szemetet?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 09:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10:34-es!Ja,tényleg igazad van.hmm,lekapcsolta a villanyt,akkor minden pap álszent.Így már érthető, hogy általánosítasz.Te is korrekt vagy.
2012. márc. 23. 12:19
 12/14 lizzi77 ***** válasza:
Dexter, 5-ik évad a John Lithgow által játszott figura.Állandó jótékonykodás, mindenki egy szentnek nézte, közben otthon terrorizálja a családot, ha egy centivel másfelé mozdultak, mint ahogy neki tetszett, már ment a pofon, a fiának rendszeresen törte el az ujját, vagy az orrát, mondván, hogy sportban sérült a gyerek, plusz egy-egy utazása alatt megölt 4-4 embert, akiket az építkezésen ásott el.Remélem, a te apád nem fog ide eljutni.Tipikus önbizalom hiányos, extrovertált, zavarodott személyiség,aki a jótékonykodásban és templomba járásban keresi az önigazolást, hogy ő mennyire jó ember.Megváltozni ugyan nem fog, bírd ki, költözz rokonhoz vagy baráthoz, ha tudsz, ha nem, akkor minél hamarabb lépj le otthonról.Bár valószínüleg így is maradandó lelki sérüléseket szenvedtél.Mindenképpen próbáld elkerülni, hogy hasonlóvá válj apádhoz.
2012. márc. 23. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Ki vállalná fel az igazi énjét, ami ilyen, a külvilág előtt? Hogy élne akkor? Otthon kiéli magát, külvilágtól meg veszi a dícséretet, ápolja az önbizalmát. Férjem: szép elvek, mit szabad, mit nem, hogy kell nevelni a gyereket, ő nem veszekszik senkivel, segítőkész,stb. A családját meg otthagyta a legnagyobb sz.rban, gyerekeit letojja,és így van mindenkivel: ha már nem kell, kidobom,és hagyjon. Szüleivel is így van, persze ezt csak én tudom: Amíg él adjon, ha hal, hagyjon...
2012. márc. 23. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Nos, amikor legközelebb dagadtra és lilára ver, akkor nem ide kell jönni panaszkodni, hanem a rendőrségre és feljelenteni apukát, valamint anyukát is mellé, aki nem védett meg.

Egyébként vannak, hogyne volnának. Álszentség és képmutatás a lényege az úgynevezett patológiás (erősen problémás és rosszul működő) családoknak, a "velünk minden rendben van" külső képének mindenáron való fenntartása.

Ez ellen azonban ma már lehet tenni. Amikor az én apám vert engem dagadtra, akkor még nem.

2012. márc. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!