Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha zsarolnak?

Mit tegyek ha zsarolnak?

Figyelt kérdés
Tettem valamit 3 éve, nem vagyok rá büszke, jelenleg ezt tudja valaki az iskolából aki zsarol vele, nem kockáztathatok, hogy kiderüljön. 15 éves vagyok, 10-es, ő egy évvel idősebb nálam, de mi van ha elballag is fenyegetni fog?
2012. márc. 21. 21:38
1 2
 11/14 anonim válasza:

sz%rd le vagy verd meg

szerezd meg a másolatot.

amúgy mit csináltál? loptál, csaltál, embert öltél, drogot árultál, elvitted a nagypapa vastüdőjét az általános iskolai vasgyűjtő-versenyre?

mondd el, hátha segíthetünk?

2012. márc. 21. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha úgyvan kapd el és jól verd meg utána nem fog zsarolni, de ha most hagyod magad akkor az életben sokan megteszik ezt veled egyre komolyabb dolgokkal. Lépjél mondj neki nemet és hagyd hogy lecsengjen a dolog. Ha esetleg mással fenyegetőzik akkor ellátod a baját. Légy talpra esett védd meg magad.
2012. márc. 21. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Végy egy nagy levegőt, vállald a tettedet, vállald a következményeit, és többé nem vagy zsarolható... A legjobb út mindig az egyenes.

Azokra meg ne hallgass, akik arra biztatnak, hogy fenyegesd vagy verd meg. Ne kriminalizálódj, mert bekerülsz egy ördögi körbe, amiből nincs kiszállás... Most egy lépéssel kilépsz, és meglátod, utána felszabadulsz...

2012. márc. 21. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Zsarolásnak nem szabad engedni, mert sosem lesz vége.
2012. márc. 22. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!