Mit csináljak a húgommal?
Nemrég iskolát váltott, nagy nehezen a szüleink beleegyeztek, hogy a gimit otthagyja és egy szakközépbe menjen át, aminek a szakmunkása miatt nem túl jó híre van. Belementek, mert erősködött, hogy ki van utálva a gimiben, idegesen járt haza. Most meg alig pár hét után itt is kiutálták. Meglehetősen elmebajosan viselkedett. A fiúja, aki az osztálytársa lett az új suliban (már régebbről is ismerte), kidobta valami buta vita miatt ma a suliban, ő meg egy törött üvegdarabbal szurkálta a kezét az osztálytársai előtt - elmondása szerint idegességében. Lényeg, hogy most zaklatják facebookon és azt mondják neki, ki van utálva, jobban teszi, ha elvágja a nyakát is... :S
Én távol lakom tőle, telefonon próbáltam vigasztalni, majd békén hagyják, lesz érdekesebb dolog is, akkor azon csámcsognak. De egyre csak azzal jön, hogy nem mer suliba menni... 15 éves.
Szerintem sem az iskola a hibás. Nem akarom őt védeni, csak mert a húgom. Nem véletlen kérdeztem, mit csináljak ő vele? Vagy mit lehetne tenni?
A szüleink nem fogják komolyan venni a gondját, letudják azzal, hogy hülye.
Kollégiumba nem engednénk. Láttam néhány szende lányka példáján, hova jut, ha nincs anyu vigyázó szemei előtt. Meg a tanulást is hajlamos elbagatellizálni, ha anyám nem figyel rá kellőképp. Szóval biztosan a tanulás rovására menne.
Amúgy nem vagyunk körmendiek.
Na, Körmenden hasonló a helyzet.
Mindenképpen kell egy jó pszihológus a húgodnak, mert ha így folytatja elbassza az életét.
Egy gimi, egy szakközép, aminek mocskosul rossz a híre, alig van felszerelve mind a kettő, és elég híres a kosárcsapatuk.
Az ott tanuló lányokról nem nagyon tudok véleményt nyílvánítani, nem az én korosztályom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!