Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tatabányai gyilkosságról...

A tatabányai gyilkosságról van szó. Mi vesz rá egy 20 éves fiatalt, hogy bárddal megölje az anyját, majd kis híján az apját, végül a kutyát is agyonvágja?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 22:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam a hírt, de nem lepődöm meg, sok ilyen eset van, hogy a férfi kiírtja a családját. (meg persze néha a nő is gyilkol, de rájuk a brutalitás nem jellemző) Pillanatnyi elmezavar, bekattanik és öl? Nem tudom a választ... Sokat vitáztunk erről kollégákkal, valaki szerint mindenkiben benne van ez az "állat", csak kevesekből tör elő. Vagy ehhez tényleg kell egy beteg agy. Én inkább az utóbbit vallom.
2012. márc. 19. 22:05
 2/16 anonim válasza:
100%

Egy iskolába jártam a sráccal, látásból ismerem

a válasz egyértelmű: a drog

2012. márc. 19. 22:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A féktelen állatias indulatok.Mert indulatai mindenkinek vannak,csakhogy nem hagyjuk őket elszabadulni,nem üvöltözünk,törünk-zúzunk,verjük a fenekünket a földhöz.Akinek az indulatait gyermekkorában nem tartották féken és nem tanították meg arra,hogy rajtunk kívül másnak is vannak (más)elképzelései,az képes lehet ilyesmire.
2012. márc. 19. 22:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is egyből a drogra vagy más tudatmódosító szerre gondoltam, bár még nem tudni részleteket.
2012. márc. 19. 22:07
 5/16 anonim válasza:
nagyon keményen tolta a szert szóval valószínű hogy ez (is)volt... ennek ellenére nagyon sajnálom szegény srácot,senki se érdemli ezt... na meg a családját, szörnyű lehet a tudat főleg az apukájának hogy a saját gyereke ölte meg a feleségét, többi élet is kevés lenne hogy ezt kiheverje
2012. márc. 19. 22:16
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

20 eves ffiu szinten, mernok-orvos szulok. Az anyat megfojtotta, majd a fejet levagta, amit a TV tetejere tett, mivel az apa elaludt a fotelben, a TV nezes kozben, igy azt felkeltette, aki megriadt a latvany lattan, de idot nem hagyva, az apat szinten megolte, a mellkasat vagta kette, majd a belso szervekkel a falat csapkodta, vetezte, firkalt a falra stb. Ezutan letusolt feloltozott es tavozott otthonrol. Amikor megtudta, hogy a rendorseg keresi, akkor onkentesen bement, elmeselte, hogy egy filmbol meritette az otletet, ezert vasarolt egy fekete overalt is, mivel olni akart! Merlegelni kellett,hiszen idegent megolni nem akart, mivel "jo lelku"", aki szeretetben nott fel, tehat tudta, hogy a szulei nagyon szerettek, es ezert oket valasztotta, mivel tudja, hogy azok megbocsajtottak neki! Ez megtortent Londonban most egy par eve, mivel az egesz vilagon elterjedt a hir, hiszen nem mindennapi eset egy gyilkossagnal!

A kerdesedre, talan egy tebolyodott elme, aki a szuleit hibaztatta, talan tortent valamilyen esemeny, de a gyulolet, a harag, a tetlenseg, hogy igy dontott, hogy megoli oket!

2012. márc. 19. 22:18
 7/16 A kérdező kommentje:
Elképesztő...mindenki erről beszél, még szerintem mindig helyszínelnek, mert világos van a lépcsőházban most is.
2012. márc. 19. 22:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez egy mai hír, Tatabányán? Még csak nem is hallottam...
2012. márc. 19. 22:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Te rálátsz az ablakból? :S fú, nem irigyellek. Nagyon ijesztő innen messziről is belegondolni a dologba, pedig most hallottam csak róla.
2012. márc. 19. 22:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Most vitték el a temetkezésiek szerencsétlen asszonyt. A szomszéd háztömbben lakom...
2012. márc. 19. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!